Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Smite] Spis postaci ADC.

Baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1398085432-U215643.png
1398085456-U215643.png         1398085488-U215643.png
1398085470-U215643.png                                              1398085504-U215643.png

1398085528-U215643.png         1398085542-U215643.png

1398085858-U215643.png                                              1398085827-U215643.png

1398085711-U215643.png         1398085736-U215643.png

1398085889-U215643.png                                              1398085872-U215643.png

1398085748-U215643.png         1398085764-U215643.png

1398085906-U215643.png                                              1398085930-U215643.png

Poradnik jest w całości wykonany przeze mnie. Wszystkie grafiki (oczywiście za wyjątkiem postaci) , opisy oraz tłumaczenia są mojego autorstwa.

Zabraniam kopiowania bez zgody autora, czyli mnie. Postaram się aktualizować na bieżąco.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Coś pięknego!

Pomijając oprawę graficzną, która jest genialna - świetnie opisane, przedstawione najważniejsze wady/zalety, funkcje :D

Dla mnie jako laika bardzo pomocne, dzięki ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Więc tak :

Neith : Ultimate jest do zakończenia TF

Anhur : Ulti jak najbardziej  do TF w jungle

Apollo : W ooisie braknie mi ifno o tym, że zwiększa mu def'a skill nr 2. ale to szczegół

Artemis : Passive zaponniałeś o "crit"

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Dlaczego artemis taka op ? 

Najtańsza postać i największy papier ;_:

Opublikowano

Moze nie tyle artemis najwiekszy DPS ale jest bardzo taktyczna jezeli ktos ja ogarnia 1v1 nie ma szans placza pod nogi - stun, ulti stun, speed podstatowego ataku OP no i dmg strzal oraz jej zasieg jak i obszar mowi samo za siebie a to ze jest to najtańszy bóg nie znaczy ze jest słaba bo w TFach jest potrzebna by je zacząć [ placze ] podtrzymać [ ulti ] i zakonczyć [ strzały ]

Opublikowano

@up

No tak ale taki jungler jak przyłączy ma ją na hita  :_:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Troche bardziej niz dla zielonych bo dla tych wszystkich co tutaj wchodza i mowia czemu pada na salwe hitow odpowiadam !! ADC to postać która ma MEGA dmg lecz nie ma OBRONY i jest FIZYKALEM, APC to postac która ma MEGA dmg nie ma DEFA i jest MAGICZNA, to "c" nie oznacza że jest to postać zasięgowa ... tylko postać która odgrywa ważna role w zabijaniu wroga czytaj [ główny dmg oraz zagrania taktyczne stuny, slowy, silence, czy fear ]

Oraz by zieloni dowiedzieli się troche więcej jest też pojecie wycerować, ceruje itp odmiany znaczy to że postać jest głowną przyczyną wygranej może to być APC,ADC co rozwala wszystkich od razu i ma mega ilośc zabić lub może to być tank który nie zabił nikogo lecz dzieki nim TFy wychodziły zwycięsko lub był prowodyrem by takie zwycięskie TFy zorganizować. Gdy gracie w jakąś gre prosze was byście poczytali troche o niej gry typu MOBa nie maja dużego słownika własnych zwrotów więc łatwo jest ogarnąć wszystkie pojęcia mimo iż 65% z nich jest zaczerpniętą z normalnych gier MMO.

A co do Cupida dla mnie jest to jedna z najlepszych postaci.

Opublikowano

@up

dla mnie też ...

Poradnik jak dla mnie do kosza...

Bezsens ...

Gdyby nie było gwiazdek i kolejności to może... 

Opublikowano

ale co masz do poradnika ? poradnik Dobry wypisał wszystkich Hunterów z ładną grafiką ja mam pretensje głównie do ciebie bo piszesz debilizmy. Co do Tuta to tylko Cpy + Wklej ale przyda się na tym forum coś takiego a ty ze swoimi wywodami idź udawać mądrego gdzieś indziej.

Opublikowano

@up

dla mnie też ...

Poradnik jak dla mnie do kosza...

Bezsens ...

Gdyby nie było gwiazdek i kolejności to może... 

poradnik do kosza? możesz tam wyrzucić twój post w pierwszej kolejności jeśli już.

tut jest rewelacyjny, dzięki grafice przejrzysty i jak najbardziej czytelny, masz tutaj większość potrzebnych informacji o każdym adc.

osobiście uważam, że powinno być więcej takich poradników.

+ to be honest Maniek, twoje tuty ssą i to mocno pod względem estetyczności i wgl wszystkiego xD

Opublikowano

@UP tutaj nie ma wszystkich ADC tylko Hunter [ czyli z natury ADC ] by były wszystkie ADC musiał by dodać Assasinów i paru "Warriorów" których bardziej oplaca się robić pod cerry niż pod Tanka tak jak napisałem "c" w zwrocie ADC nie oznacza ze postać jest zasięgowa więc albo zle napisałeś swoją myśl albo tego Golda V nabiłeś nie wiem jakim sposobem ^^

Opublikowano

Oraz by zieloni dowiedzieli się troche więcej jest też pojecie wycerować, ceruje itp odmiany znaczy to że postać jest głowną przyczyną wygranej może to być APC,ADC co rozwala wszystkich od razu i ma mega ilośc zabić lub może to być tank który nie zabił nikogo lecz dzieki nim TFy wychodziły zwycięsko lub był prowodyrem by takie zwycięskie TFy zorganizować. 

cerować to można skarpety, grę możesz co najwyżej carry'ować. :)

Niestety, ale nie masz racji. Carry w języku angielskim oznacza także "zasięg". To, że google tłumacz nie widzi w tym słowie niczego innego, oprócz czasowników, nie znaczy, że tak jest. Owszem, znaczy to także "przeprowadzić" (w domyśle - do zwycięstwa), ale to nie jest jedyne znaczenie. Chcąc cwaniakować swoją znajomością angielskiego polecam zacząc wkuwać słownik, a nie posiłkowac się translatorem. 

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Nie chodziło mi o to że tut jest do bani...

Chodziło mi o to że ocena jest gównem :)

• Aive zmienił(a) tytuł na [Smite] Spis postaci ADC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...