Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JUZ DOSTAJE KURWICY

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JUZ 4 RAZ KURWA MAC DOSTAJE 2000 PINGU I MAM TO KURWA PRZEZ JAKIES 12MIN GRY OD POCZATKU I OCZYWISCIE GG BO TEGO SIE WYGRAC NIE DA. WCZORAJ MIALEM 2 RAZY GRALEM DOSTLAEM 2000PINGU I NIC ZROBIC NIE MOGLEM. BYLY SKOKI PINGU OD 100 DO KURWA 2000. DZISIAJ GRALEM 4 RANKEDY SPOKO NIC SIE NIE DZIEJE NAGLE 5 RANKED I KURWA 1 MIN I 3000MS.

Nie wiem czy to jebane orange sobie kurwa leci w kilku czy po prostu siec jest przciazona przez te nołlajfiące dzieci...

I teraz pytanie czy możliwe jest że ktoś mnie ddosuje czy raczej wina hardware?

Opublikowano

ddos :D na pewno ktos nie ma co robic tylko siedzi i drugi dzień cie dosuje ._., jak masz router to idz zabij siostre/brata. i po problemie 

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

no więc tak, odpowiedzi jest kilka:
- miałem coś podobnego kiedyś i z czasem mi to ustało (jak sie okazalo to zapewne były zmiany techniczne w moim rejonie)
- zadzwoń do twojego dostawcy internetu, tylko z kulturą - nie jak tutaj i spytaj sie o przyczynę, może warto bedzie zmienić siec.
- wina komputera, firewall itd. - rzadko, ale zdarzają sie przypadki gdzie firewall koliduje z internetem, dlatego trzeba wyłączać go na okres gry
- no i standardowa odpowiedz - przeskanuj komputer, wirusy które mogą ci sie wjebać przez przegladanie internetu są czasami naprawdę chujowe, że tak po Polsku powiem i zwykle konczy sie to formatem jezeli taki syf zdarzy ci sie rozprzestrzenić na większosci plików.

Opublikowano

ddos :D na pewno ktos nie ma co robic tylko siedzi i drugi dzień cie dosuje ._., jak masz router to idz zabij siostre/brata. i po problemie 

Do wifi ja mam tylko dostep.

Wszystko jej mozliwe,mam kilku nemesis :D

Opublikowano

1) Wyłącz capslocka

2) Nie klnij, to jeszcze nie powód :P

3) Wyłącz wszystkie programy w tle (szczególnie torrenty)

4) Sprawdź czy ktoś Ci się nie włamał na internet

5) Możesz sprawdzić przychodzące i wychodzące połączenia na komputerze (cmd>netstat) lub routerze

6) Wirusy?

7) Jeśli nic nie pomoże - zmień internet.

Opublikowano

Oczyść komputer jakimś hakerskim antywirusem typu ComboFix, Super Anti Spyware. Jeśli nie podziała, to riot cię ddosuje po prostu. Podaj też jaki masz internet.

Opublikowano

"Nie wiem czy to jebane orange sobie kurwa leci w kilku czy po prostu siec jest przciazona przez te nołlajfiące dzieci" TheVirQu 2k14

Sam gra w święta a innych od no-life'ów wyzywa, po twojej wypowiedzi sądzę że jesteś nie zrównoważony psychicznie i że nie potrafisz zrozumieć że to tylko gra, człowieku uspokój się bo sam z siebie robisz publicznie bekę. Polecam uinstall LoL, wyjebać kompa przez okno, iść pooblewać się z kolegami (nawet jak się ma 20 lat to jest zajebista zabawa :) ) idź w tym tygodniu do sklepu kup sobie worek treningowy, wkurwisz się , to napierdalaj ile sił i się nie żal, że masz lagi, bo albo twój internet jest spierdolony, albo masz kompa zajebanego . Pozdrawiam

Opublikowano

"Nie wiem czy to jebane orange sobie kurwa leci w kilku czy po prostu siec jest przciazona przez te nołlajfiące dzieci" TheVirQu 2k14

Sam gra w święta a innych od no-life'ów wyzywa, po twojej wypowiedzi sądzę że jesteś nie zrównoważony psychicznie i że nie potrafisz zrozumieć że to tylko gra, człowieku uspokój się bo sam z siebie robisz publicznie bekę. Polecam uinstall LoL, wyjebać kompa przez okno, iść pooblewać się z kolegami (nawet jak się ma 20 lat to jest zajebista zabawa :) ) idź w tym tygodniu do sklepu kup sobie worek treningowy, wkurwisz się , to napierdalaj ile sił i się nie żal, że masz lagi, bo albo twój internet jest spierdolony, albo masz kompa zajebanego . Pozdrawiam

Jak jesteś w bronzie to w sumie i mi na dywizji by nie zależało ale jak przegrywasz serie przez twój net i to nie raz to sie nieźle możesz wkurwić...

Btw. tylko gra? Chyba nie mówimy o tej samej grze

Opublikowano

Po pierwsze jestem w D1(jak nie wierzysz to "pangrvszka" na eune sobie sprawdź), nie raz przejebałem przez neta, uwierz mi mam takie dni że net mi się z dupy rozłącza ale po prostu nie pnę dupy, bo nic nie zrobię Orange, bo w umowie jest zapis mówiący o tym że nie odpowiadają za wolną prędkość internetu. Zmiana operatora się nie opłaca, bo gówniana netia jeszcze bardziej się rozłącza, zrozum że to gra, a jeśli ta gra to dla Ciebie życie to pozdrawiam, pewnie siedzisz gdzieś między Brązem a Goldem i nie potrafisz się pogodzić z tym że net ci źle chodzi :) Polecam sprawdź jeszcze kabel prowadzący internet do twojego domu, ja po wymienieniu, mojego kabla na 20 metrowy światłowód, dobrze zabezpieczony i net już się rzadko rozłącza, ponieważ kabel internetowy powinien być wymieniany co 5 lat, ale w Cebulandii ludzie nie chcą wydawać własnych pieniędzy :)

Opublikowano

Ja zabiłem brata i powiem ci, że dawno lagów nie miałem. Pogrzeb to poszedłem to tylko 4h straciłem z dnia ale to co wygrałem to zwróciło mi się 5 razy :)

Opublikowano

JAK KURWA MASZ LAGI TO NIE GRAJ

PSUJESZ KOMUŚ TYLKO FUN, TO KURWA TWOJA WINA A NIE RIOTU, JAKIŚ PROBLEM? TO KURWA KUP NETA LAGUSIE JEBANY BIEDAKU

ssij ogora 10 letnia cioto

Opublikowano

Orange może mieć blokowane porty, ewentualnie zbyt duże obciążenie w środku dnia. Próbowałeś tak grać wieczorami, gdzie 70% osób schodzi z internetu?

8372383248.png
Opublikowano

Ja nie moge jaki no life xDDDD Grasz w swieta i wyzywasz ludzi od no lifow ftw? To nie nasza wina ze masz lagi nie zasmiecaj forum tylko zmien neta. I dopoki nie rozwiazesz problemow nie graj rankedow

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

no i na huj zawracałeś nam dupe jak ci pisałęm ze to twój problem? I mam 16lat cipczeko <3

"huj" WĄTPIE. Albo i nie,dresy po prostu są takie głupie że po polsku pisać nie umiejoł :C

Opublikowano

Miałem promotion series. W pierwszej grze popsuła się moja myszka w drugiej wyłączyli mi neta. Trzymaj się myśli że zawsze może być gorzej.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Testowałem. Działa ^^

Opublikowano

W 90 % przyczyną tych opóźnień jest dostawca, zadzwoń porozmawiaj i się dowiedz. Ja to bym Ci radził inny net kupić bo te oragne, plusy i to gówno warte. Możesz wziąć UPC sam mam i polecam.

Ps. To i tak masz mały ping w porównaniu do mojej starej radiówki na której biłem rekordy xD 10000-12000 pingu to była codzienność. Ale wtedy nie grałem w lola.

Opublikowano

Ja też mam z Orendża wczoraj miałem pingi po 3k ale pózniej spadło może to tylko chwilowe oni zawsze coś robia -,-

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...