Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold coin

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tę monetę można zdobyć w grze, czy tylko kupić ją za nxy?

Ma ktoś SS tej ruletki bo chciałbym się również dowiedzieć co można z niej zdobyć, i w jakiej ilości :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Podobno jest szansa na drop złotej monety bodajże w pokoju super Eli na jakiś tam zasadach, jednak gram już kupę czasu i nigdy mi jeszcze nie dropnela. Więc prawdopodobnie only nx ;c

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tę monete mozna tylko kupic za nx, i mozna z niej wygrać mutageny, renewale te zolte, gp hazardy, bonusy 300% wiecej nie pamietam,( info z YT ) :P

Opublikowano

Też nie udało mi się dropnąć złotej monety a gram tylko na elicie i super elicie -.-

PS czy wiadomo kiedy ze zwykłej ruletki odpadną 5 shot case? bez sensu jest to na chwilę obecną dropić te szkaty, nie mogąc ich używać :(

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Też nie udało mi się dropnąć złotej monety a gram tylko na elicie i super elicie -.-

PS czy wiadomo kiedy ze zwykłej ruletki odpadną 5 shot case? bez sensu jest to na chwilę obecną dropić te szkaty, nie mogąc ich używać :(

Jak sobie zakręcisz raz ruletką, to nagrody się zmienią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...