-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Karyvlea
Karyvlea
Witam, otóż dzisiaj moja mama zalała swój laptop kawą. Oczywiście dałyśmy my 3 godziny na wyschnięcie, potem podłączenie i próba włączenia - na początku się włączył, potem wyłączył i tak chyba z dwa razy. Za trzecim razem sam się załączył (był podłączony do prądu i widać było, że świeci) i trzyma do teraz. Tylko jest taki jeden problem, ponieważ podczas wejścia do systemu wyskoczył komunikat o braku sterowników do 'urządzenia systemowego', niestety nie zostało napisane o jakie urządzenie chodzi. Weszłam w menadżer urządzeń i sprawdziłam właściwości i możliwa była do sprawdzenia jedynie lokalizacja:
1) Magistrala PCI 5, urządzenie 0, funkcja 0
2) Magistrala PCI 5, urządzenie 0, funkcja 3
3) Magistrala PCI 5, urządzenie 0, funkcja 4
Podejrzewam, że mogły zostać uszkodzone przez tą kawę, tylko chciałabym wiedzieć CO... W internecie nie mogłam znaleźć informacji na ten temat, więc opieram się na Waszej wiedzy. Nie ukrywam, że jest to pilne.
Polecą lajki za każdą odpowiedź na temat.
+ Czy myślicie, że próba zainstalowania tych sterowników coś by dała? Czy pogorszyłaby sprawę?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.