Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mam tekstury karty dla petów

syzyffek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zaczynam grać na Rappelz Zeusa, wszystko było dobrze, lecz po graniu i po pozbieraniu pieniędzy na Blue Pixie, zauważyłem, że nie mam tekstury karty w okienku ( tam gdzie pokazana jest podobizna i szybkie wybieranie peta, którego chce się przywołać ) Proszę o pomoc co zrobić, i czy pomoże reinstall? Dodam jeszcze, że zamiast podobizny widniejie "?", a pety np, żaba, albo osa mają swoją teksturę.

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Jest tak ale tym się nie przejmuj ponieważ tak ma każdy, jeśli masz w szyku np. bp i żabę to się buguję znaczek bp i masz dwa razy znaczek żabki. Nie przejmuj się tym.

Zapraszam do gildii "ZesuadlapolakoW" gildia z ts3 i miłą atmosferą.

Pisz o prośbę o dodanie do "Pekte, KaDwA lub Sroka"

Opublikowano

Jest tak ale tym się nie przejmuj ponieważ tak ma każdy, jeśli masz w szyku np. bp i żabę to się buguję znaczek bp i masz dwa razy znaczek żabki. Nie przejmuj się tym.

Zapraszam do gildii "ZesuadlapolakoW" gildia z ts3 i miłą atmosferą.

Pisz o prośbę o dodanie do "Pekte, KaDwA lub Sroka"

Haa xD Ze sroką akurat się kłóciłem, bo mówił, że nie jest polakiem ;)

Bxop3D.png

Opublikowano

Haa xD Ze sroką akurat się kłóciłem, bo mówił, że nie jest polakiem ;)

Tylko że to jest kobieta i nie kłóci z nikim, chyba że jej naprawdę podpadniesz.

Opublikowano

Tylko że to jest kobieta i nie kłóci z nikim, chyba że jej naprawdę podpadniesz.

Oops XDD, ale pytałem się tylko czy jest PL, a ona mówiła, że nie i tak, że jest/nie jest itd.. itd xD

Bxop3D.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...