Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt prosze o pomoc!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy w skryptach.

Nigdy tego nie robiłem da rade mi ktoś to objaśnić?, podać jakiegoś skrypta, za darmo do miss fortun lub jinx,katariny,Natiulusa.

Proszę o pomoc i wytłumaczenie mi tego,

Opublikowano

do katy to Katarina - The sinster Blade

do nau i jinx nie znajdziesz DOBREGO bo za free nie uzywają vprediction/prodiction

do miski jakis znajdziesz ale lep[sze bedzie pro series dla vipów....

bb68.png

Opublikowano

naut nie ma jak pisałem, katarine masz jak odpalisz bola i masz w zakładce search scripts i masz katarina combo zaznaczasz ptaszkiem i download i pojawi ci się w bol mods i tam zaznaczasz, żeby było w grze

a ps niestety tylko dla vipów płatne

Opublikowano

Do Naut jest tylko mój plugin, ale vip only.

pod reborna czy revemped plugin jest? jak reborn to podeslij C:

bb68.png

Opublikowano

dzięki wielkie i mam jedno pytanie jeszcze. Jak to jest że np skrypty do nautiliusa działają lucku i np od anivi ma brandzie?

Jak mają taki sam skillset (np. q targetowane, w aoe, e castowane do myszki) to mogą działać, ale locale typu zasięg skilli się różnią i to jest problem.

Opublikowano

Jak mają taki sam skillset (np. q targetowane, w aoe, e castowane do myszki) to mogą działać, ale locale typu zasięg skilli się różnią i to jest problem.

zawsze wartości w kodzie możesz edytowac. Chyba że wartości są w zqszyfrowanym kodzie. I tak btw. Jak bym napisał swój skrypt to jak go właśnie przekształcić?

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...