Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy Ace - problem z pamięcią telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko, od jakiegoś czasu wyskakuje mi komunikat, że pamięc telefonu jest prawie pełna (18mb wolnego) i jest tak co jakieś 24h. Mam obecnie apliakcje: Messenger (czy jak to tam sie pisze), facebook, gg, youtube, google play, i jedną gre co zajmuje prawie nic. Korzystam tylko i wyłącznie z messangera i facebook'a oraz czasami z gg. 

Do rzeczy...

Problem jest taki, że jak wyskakuje mi owy komunikat to musze usunąć jakąś rzecz z telefonu ale ten bład wyskakuje coraz wcześniej, musze czyścić pamięć facebook'a messengera itp. Po wyczyszczeniu musze robic wsyzstko od nowa, tzn zalogować się i tu pojawia się ALE... Po zalogowaniu jakieś 90% pamieci którą wyczyściłem wraca - i nadal wyskakuje błąd, można powiedzieć syzyfowa praca. Cały czas muzse usuwac wszystko. Miałem z 15 aplikacji na początku, gdy go kupiłem, miałem duuuużo wolnej pamieci. Teraz, po 2 latach mam 3 aplikacje i nie mam w ogóle wolnej pamięci... Jeżeli jest jakis sposób to prosze o pomoc. Rozumiem, że moge go zresetować do ustawień fabrycznych i zrobić wszystko od nowa, ale czy to coś pomoże? Czy tylko strace czas i mb pakietu do pobierania wszystkich aplikacji od nowa... Dziękuje z góry :)

Opublikowano

Wyczyść Clean Masterem. Pomaga ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

nie rozumiem, można jaśniej ... ?

Pobierz Clean Master z GP:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=pl

Uruchom go i wybierz "Pliki śmieci".

Poczekaj na koniec czyszczenia.

Pamiętaj nie wybieraj czyszczenia zaawansowanego!!!

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ogólnie mam ten telefon i on ma marne zasoby pamięci. Będziesz musiał co chwile czyścić tą pamięć a niestety fizycznie nie jesteś w stanie jej zwiększyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...