Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Heroes of The Storm - Nowy dział

SpixXxel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak pewnie część z was wie Blizzard postanowił stworzyć nową grę w trybie rozgrywki MOBA - Heroes of The Storm. Gra aktualnie jest w zamkniętej becie, ale już wkrótce będzie dostępna dla wszystkich (Free to Play).

W związku z tym, co sądzicie o dodaniu działu HoTS w MMORPG? :)

Opublikowano

Gdzieś mi się ta gra o uszy obiła, można na próbę dać, jestem na tak

Opublikowano

Nie, beta jest tylko dla wybranych przez blizzarda. Jacyś streamerzy czy komentatorzy jedynie dostali.

Jak wyjdzie dla wszystkich to tak, teraz nie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

aktualnie na nie. Gra jest w super zamkniętej becie gdzie nie ma mowy o tym żeby więcej niż 3 osoby miały keya na tym forum

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Nie, beta jest tylko dla wybranych przez blizzarda. Jacyś streamerzy czy komentatorzy jedynie dostali.

Jak wyjdzie dla wszystkich to tak, teraz nie.

Muszę się nie zgodzić, gdyby rzeczywiście tak było to znalezienie rozgrywki innej niż na boty byłoby niemożliwe. Różnica w porównaniu do innych bet blizzarda jest taka, że w HoTS blizzard przydziela dostęp do bety rozlosowanym kontom które zgłoszą chęć wzięcia udziału w becie, a nie tak jak choćby przy Hearthstone gdzie rozdawali klucze. Prawdopodobnie jest to sposób na udaremnienie handlu kluczami który podczas bedy Hearthstone rozwijał się bardzo mocno.

Admin Cienia
Opublikowano

Gra nawet jeszcze nie wyszła. Aktualnie trwają testy.

W takim razie można się jeszcze wstrzymać z dodaniem działu. Na dzień dzisiejszy jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jeżeli mówimy o dodaniu działu po udostępnieniu produktu większej rzesze osób to jestem na tak, aczkolwiek w aktualnej sytuacji, gdy dostęp do bety ma niewiele graczy nie ma sensu go dodawać.

Opublikowano

Jeżeli mówimy o dodaniu działu po udostępnieniu produktu większej rzesze osób to jestem na tak, aczkolwiek w aktualnej sytuacji, gdy dostęp do bety ma niewiele graczy nie ma sensu go dodawać.

W zasadzie, to mógł by powstać taki dział w formie reklamy dla gry. Gdyby gra odniosła sukces, to mogła być to z kolei dobra reklama dla forum. 

Opublikowano

O dziale lub subforum można myśleć dopiero po becie, której jeszcze końca nie ogłoszona, więc nie widzę sensu trzymania pustego działu przez kilka miesięcy.

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...