Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dość niezwykły hack

lulaj111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) !

Ostatnio na jakimś serwerze zauważyłem zatruty miecz ze średnimi 63 i 8 otrucie. Co dziwne były to w nim jedyne bony jakie posiadał  o.O  Po jakiejś chwili próby sprzedania owego itemu, gość który go oferował dostał bana pt. "Używanie czita". Moje pytanie a zarazem prośba to to że jeśli ktoś ma takiego czita mógłby podlinkować? Jeśli nie, a ktoś się zna na tworzeniu istniała by możliwość zrobienia takiego czita na zamówienie? Ze wszystkim możemy się dogadać ;) 

PS. Bardzo mi zależy  <3

Opublikowano

Widziałeś item tylko na szkle czy na handlu?

Jeśli na szkle czyli na czacie to tylko te programy które podał UP.

Jeśli normalnie na handlu to mogło wyjść że itemy są sellane na lewo :D

Opublikowano

Item Creator, ewentualnie cheat engine.

Żaden z tych programów nie odpowiada ;) Item creator no nawet nawet ale owy item widziałem na handlu

Widziałeś item tylko na szkle czy na handlu?

Jeśli na szkle czyli na czacie to tylko te programy które podał UP.

Jeśli normalnie na handlu to mogło wyjść że itemy są sellane na lewo :D

Hmmm "na lewo". Jeśli taki item był by właśnie sprzedawany "na lewo" to czy gracz po jakimś czasie 5 min dostał bana? Cały czas oferując sprzedaż? Nie sądzę ;/ Jest to pewnie jeszcze jakiś inny rodzaj hacka :P Czekam na dalsze propozycje 

Opublikowano

Żaden z tych programów nie odpowiada ;) Item creator no nawet nawet ale owy item widziałem na handlu

Hmmm "na lewo". Jeśli taki item był by właśnie sprzedawany "na lewo" to czy gracz po jakimś czasie 5 min dostał bana? Cały czas oferując sprzedaż? Nie sądzę ;/ Jest to pewnie jeszcze jakiś inny rodzaj hacka :P Czekam na dalsze propozycje 

Nie ma.

Opublikowano

No tak, mógłby dostać bana. Czemu? Bo administracja nie chciałaby się przyznać do tego że sprzedaje EQ na lewo.

Legenda
Opublikowano
 Bonus: średnie obrażenia od -59% do 59% 

Źródło wiki metin2, więc na pewno nie był to global, a na prywatnych serwerach wszystko jest możliwe.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

* * * * * * * * * WEDŁUG MNIE NIE ISTNIEJE OWY HACK. MOŻE BYC TAK ZE MU JAKIMS CUDEM WBILO TAK, CHYBA ZE JEST INFORMATYKIEM I UMIE ROBIC WLASNE MODY/HACKI. WLASNIE ZNAM TAKICH LUDZI KTOZI TAK ROBIA. A I ZALEZY ILE % NA TYM SERWERZE JEST SZANSY NA OTRUCIE I MAX SR  :D   * * * * * * * * *

Opublikowano

Nie trzeba być jakimś super informatykiem, słabo zabezpieczony serwer masz dostęp do navi a tam już sam tworzysz to co chcesz :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...