Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][sugestia] Bardziej praktyczne przyciski w wersji mobilnej

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz jak wiemy, w wersji mobilnej na gorze mamy takie menu a ktorym znajduja sie guziki:

-komunikator

-powiadomienia

-uzytkownicy

-forum

-blogi

-nowa zawartosc

-statusy

-szukaj

-oznacz wszystko jako nieprzeczytane.

Moim zdaniem guziki forum (przenosi na stronę glowną- ja nigdy nie korzystam bo mozna po prostu kliknac w naglowek), oznacz jako przeczytane (na cholerę? Nigdy tego nie uzylem) oraz nowa zawartosc (po co mi lista wszystkich zalozonych ostatnio tematow) wywalić i zastapic bardziej uzytecznymi jak np.:

-profil- bardzo mi tego brakuje, musze wejsc w jakis moj temat klikjac moj nick i dopiero mnie przenosi

-moje posty

-moje tematy

Itd.

Co wy na to?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Tapatalk jest dobrze rozwinięty i fajnie się z niego korzysta, zakładka "nowa zawartość" przyda się Global Moderatorom lub osobą znającym się na wielu "tematach".

Poza tym, nie jest to konieczne. Ale za to popieram pomysł:

Ja bym najlepiej zrobil apke ma fona mpcforum.

Nie.

Opublikowano

Tak. Ja bym najlepiej zrobil apke ma fona mpcforum.

Jest Taptalk i raczej nikt nie zrobi aplikacji MPCforum.

Co do sugestii - jestem neutralny.

Opublikowano

Jest Taptalk i raczej nikt nie zrobi aplikacji MPCforum.

Co do sugestii - jestem neutralny.

Ja osobiście nie używam Tapatalka ze względu na posrany system powiadomień, który powiadamia mnie o każdym założonym temacie w wątku który subskrybuję- właściwe powiadomienia o polubieniach itd. w tym giną :/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Czy ja wiem, zakładka z profilem i masz problem z głowy, moje posty i moje tematy masz jako swoją zawartość. Jestem na nie, bez cudowania światem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...