Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z postępami

LeVaN159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko panowie,

Interes wygląda tak, że po dłuższej przerwie tak około pół roku moje konto zostało wyzerowane. Nie wiem co jest tego przyczyną, miałem trzy postacie i od cholery fundsów na koncie, i duużo zakupionych broni, postanowiłem wczoraj się zalogować a tu zonk nie ma nic tworzenie postaci nadawanie nowej nazwy.. Co tu zrobić, passy są na pewno dobre i to jest na 100% to konto. Czy był jakiś reset statystyk w ostatnim czasie czy co?

Wesołych świąt! :D

Opublikowano

Nie móżliwe, kolega grał w becie ale porzucił gre. Ostatnio wszedł na konto i miał te bronie co kupił kiedyś (szkoda że nie +3). Skontaktuj się z supportem.

Opublikowano

To jest chore, konto było dosyć rozwinięte i wpakowane mnóstwo kasy a tu taki psikus, z supportem patrzyłem ale nie wiem dokładnie gdzie napisać, bfp4f ma jakiś odrębny e-mail do kontaktu czy musze pisać ogólnie do origin?

Edit. O teraz jeszcze lepiej, wszystkie postacie istnieją bo odszukałem konto chcąc dodać do znajomych lecz żaden email do tego konta nie pasuje, nie wiem co zrobić, do supportu nie ma gdzie napisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...