Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polskie góry - czy odwiedzacie?

Joseito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy lubicie chodzić po górach ? Zdobywać szczyty ?

Co sądzicie o polskich górach ?

Ja osobiście mieszkam w Zawoi, i drugi największy w Polsce ( po Tatrach ) pas gór znajduje się tuż obok mnie :)

Ja bardzo lubię chodzić po górach a wręcz to kocham, będąc na szczycie można zapomnieć o wszelkich problemach, można pomarzyć. - można to także wyczytać z mojej sygny :D

Będąc w górach czuję się pewną magię.

fotoreportaz_tatry_12.jpg

b1.jpg

03.jpg

A czy wy lubicie chodzić po górach, czy jednak wolicie morze i odpoczynek na plaży ?

u6pv.jpg

Opublikowano

ja tam też mieszkam w okolicach górzystych  .   Z mojej miejscowości widać szczyty tatr .   W wakacje byłem nad morskim okiem , masakra xD .

Chciałbym na giewont wyjść :)

ps .

Jak można porównywać piękne góry do brudnej wody (morza ) >

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Oczywiście, że wolę góry od morza, jestem z Mazowsza, więc mam daleko ale w miarę możliwości np. w wakacje wybieram się chodź by na tydzień w tatry :D Te widoki są urzekające.

Opublikowano

Byłem raz w górach i wspominam to bardzo dobrze. Wyciągi setke metrów w góre fajne widoki faktycznie można sie bawić :).

Uwielbiam góry i kiedyś napewno sie jeszcze wybiore :P

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Mój tata jest zapalonym fanem Tatr i zna 3/4 szczytów na pamięć więc trochę przeniósł to na mnie :) nie moge powiedzieć, że kocham góry, ale chodzić bardzo lubię :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Weteran
Opublikowano

Uwielbiam góry, w przyszłości chciałbym zamieszkać gdzieś w okolicach. W zasadzie co roku jeżdżę w góry, mam tam dużo rodziny, to nie kłopot o nocleg :D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

wolę góry niż polskie morze jak ostatnio bylem nad Bałtykiem z 1.5 tygodnia pobytu jeden był udany i to ostatni dzień -,- kąpiel w temperaturze 23stopni mnie nie jara 

24n3chy.jpg

Opublikowano

Nigdy nie widziałem polskich gór na oczy. Może kiedyś się tam wybiore

Opublikowano

Nigdy nie widziałem polskich gór na oczy. Może kiedyś się tam wybiore

Polecam Tatry lub Beskid Żywiecki :)

Mój tata jest zapalonym fanem Tatr i zna 3/4 szczytów na pamięć więc trochę przeniósł to na mnie :) nie moge powiedzieć, że kocham góry, ale chodzić bardzo lubię :)

Zazdro :D Nie ma to jak widoki z gór, 100 razy lepsze niż morze :)

u6pv.jpg

Opublikowano

mieszkam w poznaniu więc do gór jak i do morza mam tyle samo km prawie.

Nad morzem jestem kilka razy w roku, mam tam działkę ale szczerze wolę góry chyba i niekoniecznie zimą.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Polskie góry są zajebiste tylko że brak czasu i kasy przeszkadza w tym żeby je odwiedzać .Mieszkam w Centralnej Polsce żeby tam dojechać na samą drogę potrzebuje ok 500 zł.

Byłem w Zakopanym dwa razy ,ale to w podstawówce więc dawno temu.Mam nadzieje że w tym roku uda się wyjechać :)

Zazdroszczę ludziom którzy mogą patrzeć na te widoki codziennie!

Opublikowano

ja też lubię góry, Tatry nie są mi obce, po polskiej stronie 90% szlaków i gór już przeszedłem, w tym roku obowiązkowo na tydzień pochodzić, a w następnym może Słowacka część

Opublikowano

Góry są piękne, uwielbiam po nich chodzić :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Jak dla mnie nasze góry to słabizna, Polska jakość i zachodnie ceny.

Słabizna ? Wszystkie szlaki zajebiscie opisane, zawsze duża masa turystów, wyjscie na Babią górę kosztuje 5zl to majątek to znowu nie jest ...

Mieszkanie w dobrych warunkach znajdziesz od 25-30zł za noc.

u6pv.jpg

Opublikowano

Słabizna ? Wszystkie szlaki zajebiscie opisane, zawsze duża masa turystów, wyjscie na Babią górę kosztuje 5zl to majątek to znowu nie jest ...

Mieszkanie w dobrych warunkach znajdziesz od 25-30zł za noc.

Babia góra? Powinna się nazywać babi pagórek.

W moim poprzednim poście mówiłem o Tatrach.

Opublikowano

Babia góra? Powinna się nazywać babi pagórek.

W moim poprzednim poście mówiłem o Tatrach.

Spieprzaj. My w Tatrach (jak jadę z rodzicami) nocujemy w... Klasztorze. Klasztorze, ktory ma parking wyzywienie wi-fi (to nie dowcip) i lodowki w pokojach ;D tylko 30zl/dzien za osobe bez wyzywienia :) nie pieprz więc że drogo. A TPN jest swietnie zorganizowany i posiada rewelacyjne pogotowie. Plus ten klimat Zakopanego i stoki narciarskie... Mmmm :)

A głowny zakonnik ma iPhone 5 xD

No, a całość zarejestrowana jako hotel. Tuz przy drodze do Kuźnic a piechotą 4 minuty do Wielkiej Krokwi. Rewelacja :)))

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wszystkie góry są boskie! <3 Chociaż ja sama osobiście wolę wylegiwać się na plaży. Jednakże zdobywanie szczytów, czy też same zwiedzanie po ścieżkach jest bardzo relaksujące, również góry są świetnym miejscem do kreatywnych fotografii, co w sumie już przedstawiłeś :).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Ja mam ok 70 km do Niedzicy a do Zakopanego mam ok 100km.

Bywam bardzo często w rejonach Niedzicy ( najczęściej w wakacje ) i dzisiaj właśnie byłem, piękna pogoda a góry pierwsza klasa, słońce nawala a góry tak pięknie śniegiem pokryte :)

Nie chodzę po górach ale bardzo lubię patrzeć na góry :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Góry to magia ^^ kto ich nie doświadczył ten nigdy nie zrozumie człowieka, który żyje i wielbi góry. Widzę z okna szczyt Karkonoszy oraz w sumie całe pasmo. Wystarczy, że pojade 2 przystanki dalej aby góry były tak wyraźne niż wszystkie zdjęcia razem wzięte. Podróż na Śnieżke czy wspinanie się na Sokolik, droga na Samotnie - wrażenia, których do tej pory się nie zapomina. Z ręką na sercu poleciłabym wszystkie polskie góry, szczególnie Sudety. Mój chop zawsze się wyśmiewa, że wiejska dziewczynka jestem z gór ale ja z tych gór wyciągnęłam więcej pięknych wspomnień niż on ze swojego dziekiego wielkiego miasta. :* Polecam wakacje w Jeleniej Górze, Szklarskiej czy Karpaczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...