Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Shyvana vs volibear ?

SgH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shyvanna jest ok w jungli lecz nie ma ona żadnego skilla którym może dogonić przeciwnika oprócz W(movmentspeed) i ULTIMATE(doskok). Jest bardzo mocna w wymianach z przeciwnikiem, ja bym stawiał na nią :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej, Shyvana jest bardzo dobra w jungli, lecz na Topie też się nie najgorzej gra :) Ja osobiście ją posiadam i bardzo polecam.

Opublikowano

Shyvana jeden z najlepszych junglerów łatwo doskakuje do ADC w TF i niszczy go na combo.

Voli nie jest zły, ale aktualnie nie jest aż tak dobry jak na tą metę.

Kup na Shyv Latarnię, zrób flarę i będziesz kosił.

Opublikowano

Lepiej kupić Shyvane, ponieważ jest mocniejsza na obecną metę. Nadaje się na topa oraz na jungle.

• brak many,
  • wytrzymała,
  • boost do MS,
  • dobre wymiany,
  • pokaźny DMG.
Opublikowano

Shyvanna jest ok w jungli lecz nie ma ona żadnego skilla którym może dogonić przeciwnika oprócz W(movmentspeed) i ULTIMATE(doskok). Jest bardzo mocna w wymianach z przeciwnikiem, ja bym stawiał na nią :)

najglupszy post jaki widzialem :D "nie ma zadnego skilla ktorym moze dogonic,tylko 2" hahahah :D  to wkoncu nie ma zadnego czy ma 2 ? :D zabrzmialo to jak zdanie typu " on jest taki sam tylko inny"

@top

shyvanna lepsza w tej mecie,sprawdza sie na topie jak i  w jungli , ma dobry ms z W , podwojny hit z Q , dobry ult do engage i bronienia adc. chociaz volibear tez jest dobry na obie te linie,ma przerzut i ms z Q , % dmg na W , slow z E , magic dmg z ulta.. obie postacie dobre,zalezy od stylu gry ;)

baner.png

Opublikowano

Moim zdaniem misiu to już starsza meta i łatwo go skontrować. Co do Shyvany to cały czas się trzyma, to jeden z najlepszych championów do carryowania gier. Bardzo mocna na topie aczkolwiek jungle też ugrasz, takie jest moje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...