Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dla każdego kto gra w minecraft!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jaki typ serwerow najbardziej lubicie? To jest tylko pytanie! Wiec prosze nie mowic "Stworz nowy" itp. I prosze sie nie klocic np. "Ten typ jest nudny" itp bo to tylko opinie!

Dziekuje :)

Ucze sie pisanie Pluginow!

:ninja:

Opublikowano

Nie gram, ale wiem że wojny gildi, ale i tak ci serwer nie wypali ;) 1 - za dużo już takich. 2 - nawet jak by ci jakiś popularny youtuber reklamował serwer, i tak nie wypali :) 3 - I tak nie wypali serwer z nowym trybem czy mini gierką czy jakkolwiek :). Każdy już mam swój serwer na który gra, i raczej tego nie zmieni :) Lepiej se zatrzymaj pieniążki na coś normalnego ;)
Musiałem to napisać, bo hostingi typu fiberhost, craftserve, pukawa i inne tym podobne hostingi zdzierają hajs z takich ludzi jak ty i użytkownik @GGoldRock2k który już wydał ok. 2.5K ZŁ na serwer/serwery wciągu dwóch/trzech miesięcy i nic z tego nie, ale najgorsze jest to że nadal chce zrobić swojego HS :D:D.

Opublikowano

Według mnie na HardCorze dużo ludzi gra ;)

Masz na myśli skkf/mchc?

Chłopie, Ty bierz pod uwagę serwery z mpc, bo wątpię że autor tematu ma reklamę u youtubera +500k.

A na mpc hardcory mają max 70 online i to takie z youtuberem ~100k.

Co do tematu..

FreeBuild jak za starych czasów, działki nadawane przez admina/tabliczki a nie znowu to plotme..

Sklepy, kopalnie typu tartak, kopalnia, piaskownica oraz mapka surowcowa.

Bez zbędnych minigier typu SkyWars itp, to ma być FreeBuild a nie MiniGames.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

@UP x4

Nie robie serwera, w innych moich tematach chce wiedziec czy ten hosting jest dobry, czy lubicie taki typ. I wiem ze hostingi robia wszystko dla $$ :)

@topic

Hardcore I sv+gildie sa w leb leb! :O

Ucze sie pisanie Pluginow!

:ninja:

Opublikowano

Ja lubię każdy serewr, gdzie nie trzeba czekać na teleportację.

Jednak najbardziej lubię Creative, na którym każdy ma World Edita (nie tylko VIP).

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

Tak Survival + Gildie (GILDIE + Factins) Czemu Factins ? Tylko dlatego, że to jest to co powinno być, robisz gildię, werbujesz ludzi, wybierasz ładny region jaki ci się podoba i Claimujesz :) a w razie czego wojenki ^^ Ale... Ale Ale TYLKO to jest najlepsze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...