Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań dotyczących wr.

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam pare pytań dotyczących ostatniej aktualizacji warrock-a i windowsa 8. Co do aktualizacji ostatniej to mam pytanie czy ta (naprawa lagów) też wam przyniosła odwrotny skutek od zamierzonego? Bo po tej aktualizacji nie miało już być lagów tzn, nexon miał to jakoś ogarnąć a teraz z moim internetem(32mb/s) wydaje mi się że jest troszke gorzej i tutaj jest do was pytanie czy Ja tylko mam takie odczucie czy u was też zauważyliście takie problemy?Co do win8 to czy warrocka działa na tym systemie dobrze? Drugie pytanie czy przy 3gb i dwurdzeniowym procku opłaca mi się instalować win8?Pozdrawiam.

#EDIT proszę nie pisać takich postów jak wyczyść kompa różnymi programami itp ponieważ mam kompa po formacie :) i 140 fps-ów podczas grania :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Z tymi lagami to się zgodzę. Czasami nie da się po prostu grać... Np. Jesteś 1vs1 i chowasz się za ścianą a nagle po paru sekundach padasz bo dostajesz "znikąd"  -.- Ja posiadam Win7 i działa dobrze i myślę że na win8 również będzie śmigało.

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

Przy 3 GB oraz dwurdzeniowym procesorze nie opłaca się instalować Windows 8.

Na początku były problemy zgodności WR'a z Windows 8 ale z czasem NEXON naprawił ten problem i już jest wszystko dobrze.

A co do tych lagów to NEXON już chyba sam nie wie jak te lagi naprawić bo co chwile piszą, że naprawią a jakoś skutków owej naprawy nie widać.. To po prostu wina maszyny, na której mają postawiony serwer i prawda jest taka by całkowicie pozbyć się lagów musieliby przenieść się na nowe i jeszcze lepsze maszyny od tych obecnych co posiadają.

Jeżeli masz lagi to może być to także wina po Twojej stronie a nie po stronie serwera, bo zależy od tego jakie posiadasz IP czyli wewnętrzne lub zewnętrzne.

Opublikowano

Przy 3 GB oraz dwurdzeniowym procesorze nie opłaca się instalować Windows 8.

Na początku były problemy zgodności WR'a z Windows 8 ale z czasem NEXON naprawił ten problem i już jest wszystko dobrze.

A co do tych lagów to NEXON już chyba sam nie wie jak te lagi naprawić bo co chwile piszą, że naprawią a jakoś skutków owej naprawy nie widać.. To po prostu wina maszyny, na której mają postawiony serwer i prawda jest taka by całkowicie pozbyć się lagów musieliby przenieść się na nowe i jeszcze lepsze maszyny od tych obecnych co posiadają.

Jeżeli masz lagi to może być to także wina po Twojej stronie a nie po stronie serwera, bo zależy od tego jakie posiadasz IP czyli wewnętrzne lub zewnętrzne.

Co do tego jakie mam ip to posiadam ip WEWNĘTRZNE!

A takie pytanie mam do Cb adre czy jeśli zmienie z win7 x64 na win7x86 to będzie ten system wydajniejszy?

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Co do tego jakie mam ip to posiadam ip WEWNĘTRZNE!

A takie pytanie mam do Cb adre czy jeśli zmienie z win7 x64 na win7x86 to będzie ten system wydajniejszy?

Jeżeli masz zamiar dokupić 1 GB Ram byś miał łącznie 4 GB to lepiej Windows 7 x64 bit a jeżeli nie zamierzasz dokupić ramu to lepiej zostań przy wersji x32 bit.

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar dokupić 1 GB Ram byś miał łącznie 4 GB to lepiej Windows 7 x64 bit a jeżeli nie zamierzasz dokupić ramu to lepiej zostań przy wersji x32 bit.

nie mam zamiaru właśnie dokupować, to sobie musze zmienić z x64 na x32 :)

#EDIT to wszystko już wiem dzięki za pomoc (Temat zamykam)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...