Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić kilka Music BOT na VPS?

Pudzianos303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Postawiłem Music Bota na moim VPS , na zdalnym pulpicie posługując się tym tutem :

http://www.mpcforum.pl/topic/1094189-bot-muzyczny-247/

Lecz ja chciał bym postawić kilka botów , które "oddzielnie" grają inną muzykę. Tak więc wpadłem na pomysł włączyć kilka zdalnych pulpitów tzn :

tightvncserver :2

tightvncserver :3   idt...

Lecz to nie działało , a dokładniej jak na :2 był odpalony audiocious a na :3 to ten audio z :2 grał na team speaku z :3 .

I teraz to kompletnie nie wiem jak mogę odpalić kilka botów . Macie jakieś pomysły jak to zrobić ??

A może jest coś takiego w audiocious jak line 1 , line 2 ... itd..... ??

Opublikowano

nie wiem poszukaj sobie  wirtualnych kart dzwiekowych na vps'a

wiem ze na CentOS'ie dobrze chodzi Audigy2 bo mialem ale mozesz tez sprobowac jakos ze strumieniami dzwiekowymi nie pomoge ci z tym bo nie mialem potrzeby takiej robienia wiecej botow

Tym się różnimy DejMieN. Ty chowasz wszystko dla siebie mimo, ze wiesz. Ale nie odpisuj mi znowu prowokując. Szkoda zaśmiecania tematu.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

jezu.. szkoda słow na was , zero inteligencji.

Chłopie... tworzysz 20 tematów o pomoc z jednym pytaniem w watku. Zadajesz pytania tak durne, a jednak ludzie ci odpowiadają. Gdybym Cię nie znał może bym uwierzył, ze się nie znasz, ale po prostu jesteś dzieckiem.

Prawda jest taka i chyba przyzna mi rację kazdy, że TeamSpeak to coś dla ludzi co mają trochę kasy. Jeśli masz 3 dychy miesięcznie i chcesz miec zajebisty serwer, nie do ruszenia, 5 botów muzycznych i mega turbo bota administracyjnego to zapomnij. Wiele naprawdę dobrych serwerów padło bo właściciele nie mieli kasy. Czy szkoda? Nie, bo powinni się za to brac ludzie, którzy mogą to utrzymać. Za jakiś czas dostaniesz maila z supportu TS3 że masz 2 dni na odpowiedz inaczej blacklista i zobaczymy czy kupisz licke AAL. Co wtedy zrobisz? Nic, bo cie nie stać.

Podsumowujac niepowtarzalny podał ci świetny sposób na wiele botów na serwerze tsa. Im więcej licek kupisz tym taniej będziesz miał. Jeśli nie stać Cię na ten luksus to będziesz miał jednego bota na tsie i to darmowego ;) Życie jest okrutne.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...