Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed download BOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz nowe exe i dll. Usun folder z appdata i dodaj do wyjątków.

Ps. Masz w uj tematów niżej i na uj nowy?

bb68.png

Opublikowano

Powie mi ktoś dlaczego gdy to pobrałem to komputer mi tak muli chociaż już to usunąłem? 

Komputer nie ma prawa Ci mulić przez ten program. Jeżeli masz XP, to BoL nie współpracuje z tym systemem, oraz może mieć problemy, lub nieoczekiwane problemy.

8372383248.png
Opublikowano

Mam Win7 ale zaczęło się akurat jak to pobrałem ...

To wyłącz zaporę sieciową. Pewnie blokuje Ci ten program i nie może się uruchomić.

Ewentualnie dodaj ten program do zapory sieciowej.

8372383248.png
Opublikowano

Aha czyli i tak nic nie wytłumaczy tak? klikam wyłącz teraz i znowu centrum akcji nie może włączyć zapory systemu windows ... chyba dam sobie z tym spokój bo i tak nikt tego nie potrafi zrobić .

Opublikowano

Aha czyli i tak nic nie wytłumaczy tak? klikam wyłącz teraz i znowu centrum akcji nie może włączyć zapory systemu windows ... chyba dam sobie z tym spokój bo i tak nikt tego nie potrafi zrobić .

napsiał ci uzytkownik marcoly co zrobic. nei nasza wina ze nie umisz wykonac podstawowych czynnosci.

bb68.png

Opublikowano

Ja ci powiem co zrobić. Wpisz w google " Bol failed to download" wejdź w drugi wynik wyszukiwania (blog) i tam masz napisane co zrobić. Wystarczy googlowac. Ps: MI to pomogło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...