Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Samsung Galaxy Ace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem, wygląda on tak: Miałem jakiś problem z Google Play(coś mi się bugowało ze ściągniem nowych gier czy tam programów), i postanowiłem sformatować telefon do ustawień fabrycznych. Więc stała procedura, czyli tapeta, dzwonek itp. Potem wziąłem się za Android Market, robię aktualizacje, wszystkie gmeile i inne takie, chcę pobrać Facebooka, 2048 i coś tam jeszcze, a tutaj: Brak połączenia[Ponów próbę], sprawdziłem Wi-Fi na internecie wlazłem na youtube, dobra działało. Włączam ponownie Google Play, nic, ciągle to samo. Użyłem pakietu internetu który i tak już się kończył, sprawdziłem znów ten youtube, działa, odpowiedź od google, Brak połączenia. Dobra i teraz mam pytanie do Was, co z tym zrobić, usuwałem już dane przez Ustawienia -> Aplikacje -> Zarządzaj aplikacjami -> Sklep Google Play. ja już nie wiem co z tym robić. Proszę o pomoc. :D

Opublikowano

Spróbuj te poradniki (wiem że to nie ten błąd, ale może działać :P). I nie czyści się danych! Mi ten pomógł:

http://www.mpcforum.pl/topic/1181473-tut-rozwiazanie-problemu-rpcs-5aec-0/

Jak nie działa, to ten spróbuj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1181473-tut-rozwiazanie-problemu-rpcs-5aec-0/

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Zrobiłem te 12. pkt nie zadziałało. Tam trochę niżej kazał odinstalować i zainstalować ponownie. teraz mi wskoczyło Android Market i napis:
"Uwaga
Wystąpił błąd. Spróbuj
ponownie później." 

I co teraz zrobić ;_;
Dobra. zrobiła się aktualizacja na sklep play, loguję się na nowe konto zaraz ogarne czy działa. :D

Działa. Dobra wielki props dla Ciebie, najwidoczniej zadziałał tut od adrenaliny od którego swego czasu korzystałem z cheatów do Warrocka! :D

Opublikowano

Zrobiłem te 12. pkt nie zadziałało. Tam trochę niżej kazał odinstalować i zainstalować ponownie. teraz mi wskoczyło Android Market i napis:

"Uwaga

Wystąpił błąd. Spróbuj

ponownie później." 

I co teraz zrobić ;_;

Pls, przecież nie masz tego błędu, chodziło mi o sposoby z usuwaniem konta i czyszczenie danych.

Możesz przywrócić ustawienia fabryczne jeszcze raz.

@Edit

Ok, zobaczymy.

@Edit x2

Uff, dobrze słyszeć ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...