Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fifa world, skręcanie w meczu

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. W trakcie meczu, gdy jade na sprincie zawodnikiem nie mogę skręcić np. w lewo czy w prawo. Wciskam strzałkę to cały czas idzie mi prosto. Dopiero gdy zwolnie to mogę skręcić. Dlaczego tak? Jak to zmienic?

Opublikowano

Teraz przypatrzyłem się to gdy skręcam strzałką w górę to mi biegnie, a gdy skręcam strzałką w dół nie... Problem tylko z tą strzałką w dół jest...

Opublikowano

DarkSzyszon to nie przez klawiature to przez limit klawiszy czy coś podobnego mam to nadal w 14 na klawie ale już na niej nie gram ale w cs 1.6 miałem identycznie tyle że tam wystarczyło wpisać komende może poszukaj w google jak nic nie będzie kup pada prędzej czy później i tak kupisz pada bo po pewnym czasie ludzie na padzie będą cie niszczyć

Opublikowano

Jak biegnę na sprincie i chcę skręcić to nie mogę skręcić strzałkę w dół. Wciskam tą strzałkę i biegnie mi cały czas prosto.. 

Opublikowano

**UWAGA: starsze modele klawiatury mogą nie obsługiwać naciśnięcia więcej niż 2 klawiszy jednocześnie. Może to negatywnie wpłynąć na możliwość sterowania zawodnikami w grze FIFA 14.

to z wymagań fify

Opublikowano

**UWAGA: starsze modele klawiatury mogą nie obsługiwać naciśnięcia więcej niż 2 klawiszy jednocześnie. Może to negatywnie wpłynąć na możliwość sterowania zawodnikami w grze FIFA 14.

to z wymagań fify

Muszę zaprzeczyć bo u mnie jest dokładnie odwrotnie . Nowsza klawiatura właśnie ma taki problem, że mogę max 2 klawisze wcisnąć, a gdy podłączyłem moją ok. 8 letnią klawiaturę (biała) problem znikł :D .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...