Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy, uciążliwy problem....

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam problem. Kiedyś chyba przez przypadek jakiś program pobrałem i teraz gdy chcę wejść na stronę np lolking / lolnexus itp to wyskakuje mi coś takiego '' Internet Download Manager '' przez to nie mogę niczego pobrać.. 

Czy ktoś wie jak mogę to usunąć z mojego komputera ?

Tak to ma związane z lolem bo jak np chce pobrać LoL'a czy BoL'a to nie mogę ...

Opublikowano

Zainstaluj revo uninetaller. Odinstalowuje wszystko pozostawione po programie oraz jego samego.

bb68.png

Opublikowano

Zainstaluj revo uninetaller. Odinstalowuje wszystko pozostawione po programie oraz jego samego.

Heh Tylko że ja nie mogę tego pobrać bo przy pobieraniu  wyskuje te jebane Internet download manager  -.-  i nie umożliwia mi pobranie..

Opublikowano

Weź od kolegi czy od kogoś laptopa etc. skorzystaj z rodziców komputera czy coś i ściąnij OTL.exe i zapodaj tu logi. :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Heh Tylko że ja nie mogę tego pobrać bo przy pobieraniu wyskuje te jebane Internet download manager -.- i nie umożliwia mi pobranie..

tzn że jest to virus. Przeskanuj antyvitusem ((avast 2014 poecam). Blokuje ci conection managera i nic robić nie możesz miałem to samo

bb68.png

Opublikowano

Siema

Mam problem. Kiedyś chyba przez przypadek jakiś program pobrałem i teraz gdy chcę wejść na stronę np lolking / lolnexus itp to wyskakuje mi coś takiego '' Internet Download Manager '' przez to nie mogę niczego pobrać.. 

Czy ktoś wie jak mogę to usunąć z mojego komputera ?

Tak to ma związane z lolem bo jak np chce pobrać LoL'a czy BoL'a to nie mogę ...

Cześć.

Możesz ukazać zdjęcie tego czegoś, kiedy próbujesz wejść na stronę internetową typu lolking?

8372383248.png
Opublikowano

wyczysc rejestry ccleanerem,probowales?

Jak dokładnie to wyczyścić, gdzie to sie znajduje ?

Opisz mi wsztstko krok po kroku :)

Najlepiej skriny jak byś mógł

Opublikowano

Przeciez to jest zwykły spyware, jakbyś dał logi z OTL.exe to spokojnie wyczyściło by się komputer z syfu. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

A co się będziesz pierdolił chłopie jezu. Przywróć system, jeżeli nie masz żadnego punktu przywracania jebnij formata. Usuń wszystkie partycje i stwórz nowe i po problemie.

Opublikowano

A co się będziesz pierdolił chłopie jezu. Przywróć system, jeżeli nie masz żadnego punktu przywracania jebnij formata. Usuń wszystkie partycje i stwórz nowe i po problemie.

A jeżeli ma jakieś ważne rzeczy? Przecież takie coś łatwo da się usunąć takim OTL.exe a nawet ADWCleanerem lub Malware Anty-Bytes. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

No dobra,nie chce nikogo obrazac wiec napisze kulturalnie

Avast jak dla mnie jest slabym av, wielokrotnie jako szkolny informatyk musialem siedziec w informatycznej godzinami i usuwac plytka bo avast wpuszczal co wlezie.Nie ten stary, wlasnie ten aktualny!

Wg. mnie sciagnij jakiegos rescue disc np od kasperskiego(na drugim kompie) wypal i na plytke wrzuc.Tez moge polecic adwcleaner

Zobacz, czy w programach masz jakis downloader czy cos takiego.... jak nie to przypomina mi sie spyware sheriff u brata....

Avasta ogolem nie polecam, jednak kazdy ma swoje zdanie

Jak masz hajsik to kup kasperskyego nic nie wlezie, uzywam od 5 lat i nic nie mialem na kompie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...