Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - Jest sens od 0 zaczynać?

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Czy jest sens zaczynać bez IS na tym najnowszym świecie? Oczywiśćię nie samemu ale z kolegą.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Sens gry jest, dasz radę, ale o wiele łatwiej by poszło gdybyś rzucił paroma złotówkami, choćby na alledrogo.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Sens gry jest, dasz radę, ale o wiele łatwiej by poszło gdybyś rzucił paroma złotówkami, choćby na alledrogo.

Lol skad ludzie wezma yangi na nowym serverze by pozniej je sprzedac na allegro ? Z psow i 200 osob na serverze gdzie jest max 50 lvl i nie ma handlu yangami tylko handel jest oparty na wymianie ?

Na nowym serverze tak, samo to, ze nie ma wysokiej topki jakos tam motywuje, tymbardziej, ze bedziesz grac z kumplem co naprawde umila gre.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Lol skad ludzie wezma yangi na nowym serverze by pozniej je sprzedac na allegro ? Z psow i 200 osob na serverze gdzie jest max 50 lvl i nie ma handlu yangami tylko handel jest oparty na wymianie ?

Niekoniecznie muszą być to Yangi.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Niekoniecznie muszą być to Yangi.

Na IS sie nie oplaca bo tam uja jest a wydasz kasy wiecej niz wyciagniesz od matki lub zarobisz jak Ci sie spodoba. Choc mozna robic ankiety i SM wydac na yangi ktore sa dodane do IS - zawsze te pare kk wiecej :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Czyli są szanse na wybicie się i granie bez IS? A ten Sponsor Pay to jak?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Czyli są szanse na wybicie się i granie bez IS? A ten Sponsor Pay to jak?

Normalnie przechodzisz do platnosci i tam masz sponsorPay klikasz na niego i wykonujesz reklamy, rob tylko ankiety i ewentualnie filmiki, z pierwszej tabelki sa tylko platne reklamy.

Jesli zarobisz ( nie pamietam dokladnie ) 50 SM to masz chyba 45kk w grze :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Sensu zbytniego nie widzę bo nic nie zarobisz i prawie nic nie zyskasz.

Ewentualnie na jakiś 2x drop czy co tam w tym is jest :D

Opublikowano

Jest sens grania na PL-u, lecz tylko na nowym s ktory niedawno wyszedl. Osobiscie nie polecam Ci  rozpoczynac na nowo przygody, no chyba ze bedziesz mial z kim grac, to jakas szansa na przyjemnosc z gry jest;>

Opublikowano

Mnie co raz częściej kusi żeby wrócić na PL'a.

Cały czas testuję privy ,ale nic fajnego nie ma.

Polecam sprawdzić.

giphy.gif ­

Legenda
Opublikowano

Opłaca się wrócić i spróbować, a gadanie, że przeniosą postaci to jeszcze poczekamy (minimum rok na ten serwer). Sam zacząłem wczoraj od nowa i nie narzekam, a jeśli masz jeszcze z kim grać to lepiej. Spróbować zawsze możesz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Myślę, że jest sens nawet bez ISa. Owszem wszystko zajmie Cię więcej czasu, ale będziesz miał jakąś satysfakcję. Gdy już wyrobisz sobie mocną postać i w expie i w pvp, ale znudzi Ci się gra to sprzedasz za całkiem pokaźną sumę PLN. 

Jeśli nie masz z kim grać to napisz PW. Mam taką małą pięcioosobową ekipkę z TSem, więc możemy Ci pomóc ;) 

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Jest sens grania bez is. Szczególnie teraz. Szybkie wybicie się = zarobek.

Sam dziś sprzedaje konto 46-50lvl za ponad 300zł :) 

Jak grasz z kimś zawsze możesz sprtzedawac yangi na allegro też zarobek.

W sklepach tanio, ale na ulepszaczach da rade wyciągnąć niezły hajs, dlatego warto pograc na TBD :)

Opublikowano

nie zaczynaj na nowym serwerze :-) najlepiej zacząć gre na samosie tam wal metki jak dropniesz aure to w ciągu kilku sekund pójdzie za 6kk później na 30lvlu ustaw fb i sprzedawaj rybki w tydzień powinienes dorobić się tygry +9 z 4b i fmsa+9 choćby do mixu

Opublikowano

@Xzbityt ja na nowym TBD dorobiłem sie riba +8 i tygre +9 w ciągu dwóch dni. A co do tematu, zawsze opłaca sie zaczynać grę na nowych serwerach.

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

@Xzbityt ja na nowym TBD dorobiłem sie riba +8 i tygre +9 w ciągu dwóch dni. A co do tematu, zawsze opłaca sie zaczynać grę na nowych serwerach.

Oczywiście, że najlepiej zaczynać grę na nowym serwerze lub przed ostatnim. Bo po co mamy grać na serwerach gdzie biegają tylko wysokie lvl oraz jest pustka w sklepach. Jedyny problem na serwerze to boty. Już na samym wlogowaniu się na psach jest ich masa. Nie wspomnę o expieniu na zaprzysiężonych albo na dzikusach  8S .  Wiadomo, że daleko nie zajdziesz bez używania IS, bo już mają skille G1 po paru dniach  xD . Najlepiej zagrać z kimś, bo samemu nie będzie nam się chciało wbijać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...