Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

Mlody96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wie ktos jak odblokowac bana bo dostalem za nic nie gram na hakach a mialem 90 tys nx wiec szkoda mi konta

Jackob96.png
Opublikowano

co za h... tyle kasy wydalem a te palanty je.... mi bana dali za nic no jakie je.. frajery sry za przeklenstwa ale sie zdenerwowalem

Jackob96.png
Opublikowano

Raczej nie dostałeś bana bez powodu, na pewno haxowałeś lub używałeś bugów w grze

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

To napisz jaki, nie licząc możliwości napisania do Nexona, który i tak wszystko oleje

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

napisz sposób!

nie ma czegoś takiego jak możliwość od banowania konta -,-

Opublikowano

Admin bo sobie poradził, ale jak przekonasz że naprawdę nie hackowałeś? KAŻDY mógłby powiedzieć, że nie hackował, a tak naprawdę tylko pojedynczy gracze dostali bana bez powodu.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Admin bo sobie poradził, ale jak przekonasz że naprawdę nie hackowałeś? KAŻDY mógłby powiedzieć, że nie hackował, a tak naprawdę tylko pojedynczy gracze dostali bana bez powodu.

SPAM Prosze o zamkniecie tematu juz odbanowali mi konto

Jackob96.png
Opublikowano

wlasnie jak boja 3 bany juz dostalem i duze rangi soc byly

mam brata informatyka dogadal sie z nexonem i musialem oddac polowe nx i mi odbanowali

Jackob96.png
Opublikowano

HAHAHHAHAHHAHAHAHAHA NO JA JEBIE !! JAKI BAJKO PISASZ HAHAHAHHAH SPADLEM Z KRZESLA.

ma kolege informatyka i oddal im polowe nx i odblokowali mu konto hah NEXON moze se najebac miliooony nx idiotko, po 2 90k nx to jest kurwa 220zl + idioto wiec napewno tyle nie kupiles, zalorzyles ten temat tylko zeby sobiie napic pare postow, omgf.

hhahahah no nie moge z goscia

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

@up

Bardzo dobrze wyraziłeś(łaś) to co chciałem napisać :D

Po pierwsze: Niby na co Nexonowi twoje NX? Oni jednym kliknięciem mogli by Ci je odebrać, a drugim dać komuś innemu kilka milionów.

Po drugie: Twój brat dogadał się z Nexonem... powiesz mi jak? Odkąd hackerzy są w Combacie na każdym kroku Nexon już nie daje drugiej szansy ( dowodem był ban bardzo znanego gracza, za którego poręczyło prawie całe Combatarms.pl, a Nexon i tak gó*** z tym zrobił)

Mowa końcowa: Kłamiesz, i raczej mało kto Ci uwierzy w tą historyjkę

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Już nie pamiętam to było kilka miesięcy temu

Mnie to osobiście nie obchodzi odbanowali mi konto i już nie chcecie nie wierzcie wisi mi to

Jackob96.png
Opublikowano

omg, dziecko WYJDZ !! napisales ze ktos spamuje a sam napi...erdalasz posty bez sensu.... kazdy wie ze piszesz bajki i to kurwa takie perwidne, 90k nx ta ? 220zl + za tyle kupisz postac z itemami perma i wchuj wiecej, wiec takie bajki to mozesz twojemu bracie pisac ^^ idiotko, wkurwiasz mnie troche ^^

po 2. twoj avatar widac ze masz 10-12 lat, zabij mnie bo nie potrafie dalejzyc wt,f ? dziecko neo text co myslli ze zyje najdluzej na calym swiecie i wie all. FK U !

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

zamknijcie to i nie nabijajcie juz postow.

Dziecko zamiast sie nam tu zalic poczytaj regulamin combata.

Jeśli piszesz "Łap plus"

kliknij w plusik pod postem...

2uszjfm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...