Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hostingu pod serwer VPS Metin2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukam hostingu pod serwer metin2 VPS. Kwota którą moge wydać to : 30 zł. Proszę pisać sprawdzone linki z których już korzystaliście i nie było z nimi problemów. MUSI ON ZAWIERAĆ FREE BSD I 1 GB RAM. Za pomoc LIKE !

Opublikowano

polecił bym ohv ale tam się za instalacje płaci

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

mało osó go poleca, wiec odpada. Moderator pisał , że kupywał na nim 3 x i nie mógł postawić serwera.

Poźniej zobaczę.

To ten moderator jest spierdolony umysłowo jakiś, bo ja bez problemu postawiłem na nim serwer.

Opublikowano

No nie wiem , zobaczę. Ale sporo jest negatywów na ten hosting, bo czytałem w internecie.

Na testowy serwer VPS do tworzenia plików się nada idealnie :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Minihost taki sobie, polecam exone. Co do tego moda, ta marek więc się nie dziw.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Exone całkiem sprawny :D

Tak jak poprzednicy pisali już, wybierz exone a się nie zawiedziesz.

Opublikowano

Ja polecam 

http://biznes-host.pl

Mam u nich 4 serwery. 3 vps 1 shered, zdarzają się problemy ale mają naprawdę dobry suport który działa 24/7 co niby powinno być standardem ale po doświadczeniach z innymi bardzo znanymi hostingowcami gdzie w mailu zwrotnym dostaje informacje że suport działa tylko w godzinach pracy (8-18) i czas odpowiedzi jest 24h albo gdzie prawie każda pomoc jest dodatkową usługą za którą trzeba płacić to zaczyna się to doceniać. Przykład z wczoraj, czyli 1 dzień świąt godzina 23 padł mi serwer pisze do suportu odpowiedź dostałem po 4 minutach że pracują nad rozwiązaniem i serwer będzie dostępny w ciągu kilkudziesięciu minut. Inny przykład miałem problem z zainstalowaniem instalatrona na jednym z moich serwerów napisałem do suportu zainstalowali mi bez żadnego problemu i bez żadnych dodatkowych opłat. Ceny mają przystępne dodatkowo przy vps-ach masz zniżkę za długoterminowe płatności, do 50% jeśli opłacasz raz na rok. Możesz też skorzystać z jednego z tych kodów rabatowych żeby dostać dodatkowe 25% zniżki na pierwszą fakturę:

7MC3-E7T4-KMWE
EFTT-73HH-JU89
JK3T-MFH8-7B7A
RRCH-HN3J-W2T5
1BSS-37H6-3TET

Opublikowano

polecił bym ci 

http://mintshost.pl

maja tam vpsy w przyzwoitych cenach obsługują płatności sms,parametry x2 większe za 30 zł niż na exone  jedyny minus jaki zauważyłem jest to ze  na vpsa trzeba czekac nawet i do 3 dni a na exone są dostępne od ręki .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...