Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Mainowanie Cassio

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko ! Opłaca się bawić w mainowanie Cassio ? narazie zagrałem nią 9 meczy rankingowych z czego 6 winów. Coś na niej umiem ale nie wiem czy na tą mete ona moze byc ;p

Ps. Da ktoś jakąś radę bo mam tak że w early/mid game cisne wszystko solo ale jak przyjdzie do team fightu już cięzko... Mało co zrobie w niektorych momentach.

Opublikowano

Tak opłaca się i to dość mocno. Mam Evadeee i CassWhooping i malzahar to dla mnie pestka <3. Używa ulta i ja używam swojego i jego mówi papa, a z mojego dostane stuna i dmg <3

Jeśli dobrze zfarmisz i zrobisz dobry build sieka taka, że stary!

Teamfight = ustawiasz lesscast priority i walisz ulta jak jest w conajmniej 2 lub 3. jak nie masz zasięgu do ich adc/apc to bij np suppa żeby zginął. 5vs4 jesteście lepsi wtedy.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Bo przecież aoe stun robi mało w tf ;_;

Opłaca się jak potrafisz nią coś już teraz ugrać albo jak masz cass whooping

3431810405.png

• 2 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

Możesz próbować wbijać się jak uciekają i ultą próbować trafić każdego z przodu. Pamiętaj, że to nie jest kata która wbije się i każdego ubije. Dużo zależ od twojego obijania, jak będziesz robił to dobrze, to nie będą mieli full w tfie, a to da dużą przewagę Wam.h

Możesz próbować wbijać się jak uciekają i ultą próbować trafić każdego z przodu. Pamiętaj, że to nie jest kata która wbije się i każdego ubije. Dużo zależ od twojego obijania, jak będziesz robił to dobrze, to nie będą mieli full w tfie, a to da dużą przewagę Wam.h

5jJNSGS.png

Opublikowano

Nie opłaca, totalnie nie w mecie. Słaby champion.

Jebłem. Postać wyśmienita, jednakże jeśli nie jesteś koreańcem lub nie ciśniesz na BoL'u to nie wykorzystasz w pełni jej możliwości :P

Opublikowano

E tam, e tam.. Ostatnio widziałam jak taka cassio zrobiła całą gre.. Więc.. Słaba? Nie wydaje mi się. Co do pytania, warto. ;)

EOvDRHF.png

Opublikowano

Trudna do ogarniecia, musisz ogarnac jej q i e, bo jezeli q nie trafisz to ciezko ma.

Ale ogarnieta cassi zjada kazdego na lini i nie tylko, nie bez powodu jest banowana albo insta pickowana 3v3 w d1/challenger.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...