Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer(TBD) silne ciało m na 18 pkt'ach.

ti5ger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wiecie na nowym serwerze ciężko zarobić sporo kasy, wydałem już 200k na resetowanie statystyk i silne ciało nie wchodziło na m1 przy 17 pkt'ach. Tu pytanie czy nie lepiej zostawić go na tych 18 gdzie już jest m1 i mieć spokój z kasą, bo to jednak tylko ten 1 lvl a przy moim szczęściu jeszcze z 1kk bym musiał na te resety wywalić..

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej na 17 ;p potem na większych lv wbija się ciężej lv i będziesz żałował bo np w tym czasie możesz wbijać skila na większy poziom.

Opublikowano

Wątpliwe, to tylko 1 lvl na 87 już wszystko będzie na M a ja i tak na pvp się nie szykuje, zawsze preferowałem exp a nie pvp.

Opublikowano

Skoro wszyscy doradzają Ci do skutku wbijanie na 17 pkt, ja również, a Ty mimo wszystko upierasz się przy wbijaniu na 18 pkt, to po co ten temat? Pozdrawiam.

...

Opublikowano

87lv ciągnie za sobą dużo czasu ale jeżeli chcesz na tych 18pkt to tak jak kolega wyżej wspomniał po co ten temat ? :D

5659_18_08_08_2_25_31.png

Opublikowano

Bo chcę się dowiedzieć co tak naprawdę da mi te 17 pkt. Wiem będę ten punkt w plecy ale jakim stopniu uprzykrzy mi to rozgrywkę.

Opublikowano

Bo chcę się dowiedzieć co tak naprawdę da mi te 17 pkt. Wiem będę ten punkt w plecy ale jakim stopniu uprzykrzy mi to rozgrywkę.

W taki stopniu by wymaxowac 4 umiejetnosc do M bedziesz musial wbic 69 lvl a nie 68 a zeby wbic 5 umiejetnosc na M bedziesz musial wbic 86 lvl a nie 85.

Na 69 lvlu to juz nie jest 1 dzien bicia lvla :) a na 85 to nie jest tydzien bicia lvla :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

I ogólnie chyba ostatnią umiejętność maxuje się na 104, nie? Czyli na 105 już nie będziesz miał możliwości czytania KU bo expa nie będziesz miał, ale co do tego pewny nie jestem.

Maxuj teraz.

Opublikowano

A wiecie gdzie najlepiej zarobć na tym TBD tak z 1kk żeby resetować?

EDIT:

Za ostatnie hajsy weszło na 17 m1 xD

temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...