Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dzisiejszym poradniku pokaże wam jak łatwo zrobić celownik do gry Counter Strike Global Offensive. Udajemy się pod podany adres strony:

http://www.krisskarbo.com/csgocrosshair/#alpha=255/color=5/color_b=0/color_r=0/color_g=255/dot=0/gap=-1/size=3/style=2/usealpha=1/thickness=0.5 

Mamy tam pełno ustawień celownika np.kolor,rozmiar itp.

Kopiujemy config i wklejamy do naszego lub wpisujemy w konsoli.

Gotowe mamy swój własny dopasowany do naszych potrzeb celownik.

Liczę na polubienia i komentarze.Pozdrawiam.

SS:

1398015372-U1138521.jpg

1398015393-U1138521.jpg

@edit

Dodałem ss i poprawiłem kolory żeby lepiej się wam czytało ten poradnik.

PS.Strona się długo może ładować.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

W dzisiejszym poradniku pokaże wam jak łatwo zrobić poradnik ?? do gry Counter Strike Global Offensive. Udajemy się pod podany adres strony:

Przydaje się, jednak lepiej grać na podstawowym, bo nigdy nie wiadomo gdzie będziemy grać ;D.

Opublikowano

Przydaje się, jednak lepiej grać na podstawowym, bo nigdy nie wiadomo gdzie będziemy grać ;D.

Dzięki tu powinno pisać celownik właśnie takie wytykanie błędów lubie bo się poprawiam a nie ktoś napisze ch***** i nie uzasadni nawet tego. Ja tez gram na podstawowym ale chyba na  taki fajny bialy kwadrat zmienie.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...