Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wylacza mi sie lol po 15min

Denis5775

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc od 2 dni wylacza mi sie lol po 10 min gry, Mam podkladke chlodzaca i wiatrak wiec nie mozliwe ze sie przegrzewa co zrobic ?

Każdy komputer ma wiatrak  :rolleyes:

Jeżeli Ci się komputer wyłącza :

Przeczyść go sprężonym powietrzem, zainstaluj dobrego antywirusa:

http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html

I CCleaner'a :

http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html

Skanuj wszystko, usuwaj to co wykryje. Jak dalej będzie się wyłączać, to polecam oddać do serwisanta i przygotować się na wydatek.

Opublikowano

Automatyczne wyłączanie gry w laptopach też jest spowodowane pewnymi programami, które są wgrywane do optymalizacji, a zarazem do dobrego działania komputera bez żadnych błędów, czytaj. jeżeli przekroczysz 95% aktualnego zużycia RAM'u, to program jest automatycznie wyłączany - chodzi tutaj o program, który najbardziej zużywa RAM - w tym przypadku League of Legends.

Podaj parametry komputera wpisując w polecenie URUCHOM "dxdiag" - może być zrzut ekranu, bądź informacja tekstowa co twój komputer zawiera.

8372383248.png
Opublikowano

Powiem ci tak. Gra sie wylacza - sprzet. Laptop - przegrzanie. Zbadaj temperature programem podczas grania... jak nie przekracza 50 jest ok... powyzej czyscic i rozebrac.

PS. Nie uzywaj sprezonego powietrza przez wylot powietrza bo to tylkp pogorszy sprawe. Rozbierz calego albo tylko obudowe i czysc sprezonym powietrzem pod dobrym katem albo szmatka sucha.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...