Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie konta na allegro

naruto4098

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o kupowaniu konta na allegro. Zauważyłem ostatnio, że na allegro wszyscy sprzedają konta zdecydowanie za mniejsza stawkę niż kasa wydana na skiny dlatego postanowiłem sobie takie kupić. Boję się jednak, że zostanę oszukany chociaż z drugiej strony wiem, że na allegro aukcje są ubezpieczone czy coś w tym stylu xD Mam nadzieję, że mi doradzicie ;)

Opublikowano

Osoba od której kupisz może odzyskać konto, wtedy można Riota wybłagać o bana na te konto ale nigdy jego juz nie odzyskasz. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

pierwszy wlasciciel konta moze spokojnie odzyskac, wystarczy podac e mail uzyty do reje, 5 pierwszych champow i skinow, date urodzenia, ip itd, kupywanie rp

wiec jest 50% szansy ze cie nie ojebie

Opublikowano

Nie, bo nie jestem idiotą.

Jedyną karą dla osoby która odzyskała konto, przed tym sprzedając je to dożywotni ban. Niedozwolone jest sprzedawanie kont. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nie radze kupować. Nigdy nie masz 100 % pewności, że nie zostaniesz oszukany. Właściciel w każdej chwili może odzyskać konto. Nawet gdy zmienisz swoje passy, maila i tak dalej.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Jeśli osoba sprzedająca oferuje emaila NA KTÓRYM KONTO ZAŁOŻONO. Możesz być pewien, że go nie odzyska, bo wszelkie odzyskiwanie przychodzi NA TEN EMAIL NA KTÓRY KONTO ZAŁOŻONO. Poza tym allegro ubezpiecza aukcje, nawet po roku mozesz sie zglosic do allegro jesli przedmiot zostanie odebrany siłą, więc nie bój nic.

Opublikowano

Jeśli osoba sprzedająca oferuje emaila NA KTÓRYM KONTO ZAŁOŻONO. Możesz być pewien, że go nie odzyska, bo wszelkie odzyskiwanie przychodzi NA TEN EMAIL NA KTÓRY KONTO ZAŁOŻONO. Poza tym allegro ubezpiecza aukcje, nawet po roku mozesz sie zglosic do allegro jesli przedmiot zostanie odebrany siłą, więc nie bój nic.

Może spokojnie odzyskać, jeżeli poda nick konta, dawne nicki, rp'ki, adres zamieszakania etc. albo po prostu może postarać się o bana na konto dając link do aukcji. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

dlaczego kazdy go tak straszy, czyli wedlug was kazdy kto sprzedaje na allegro to oszust i lepiej nie kupowac, bo na 99% stracisz pieniadze :P . Konta śa tanie i wedlug mnie oplaca sie kupic, bo sam tak zrobilem i kupuje  wiele rzeczy na allegro i nikt mnie nie oszukal, sprzedalem wiele kont do roznych gier i nikogo nie oszukalem, prosze was nie piszcie ze straci on na 99% pieniadze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...