Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lasthitowanie minionów

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam problem. Otóż mój main na topa to Nasus i często mi się nie udaje last hitować z Q minionka.I też jest problem, bo słabo farmie, ale jak sie wyfarmie to jestem najszczęśliwszym człowiekiem świata.  Mam pytanie, byście podesłali mi jakiś program co pomaga w lasthitowaniu? To znaczy się, program który pokazuje jakiego minionka lasthitować. (Bola nie chce bo mi nie działa)

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Nie ma innego oprócz BoL'a. Weź masterki 9/21/0 i ucz się grać na customach... Czy każdy musi teraz grać na BoL'u? Lepiej gracz uczciwie. Nasusem się expi banalnie (Q, a potem już totalna miazga po złożeniu TF/Iceborn). 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nie graj na żadnym syfie... będziesz usatysfakcjonowany jak coś za Ciebie będzie farmić?

Pograj sobie customy i farm na spokojnie, to o wiele Ci bardziej pomoże niż próba oszustwa w grze

Opublikowano

Z czasem Ci wejdzie, każdy na poczatku z tym ma problemy, BoLa do tego nie potrzebujesz - a jak bedziesz używał to nic sie nie nauczysz :P

Opublikowano

Elo, mam problem. Otóż mój main na topa to Nasus i często mi się nie udaje last hitować z Q minionka.I też jest problem, bo słabo farmie, ale jak sie wyfarmie to jestem najszczęśliwszym człowiekiem świata.  Mam pytanie, byście podesłali mi jakiś program co pomaga w lasthitowaniu? To znaczy się, program który pokazuje jakiego minionka lasthitować. (Bola nie chce bo mi nie działa)

4fbe7296fc8b920a5fd4def216d5f7e3.jpeg

Mózg sobie zainstaluj

TurtleTheCat_na_44_2_logo.png

Opublikowano

Zadnych Bolow. Trenuj boty,normale.
I tylko Nasus.
Pamietaj , ze tym tylko sie farmi i farmi. 
Zawsze staraj sie przeliczyc ile walniesz z q , zeby zlasthitowac minionka 

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Dobra jak chcecie mnie wyzywać to można zamknąć temat, nigdy nie grałem na bolu chce tylko żeby troche mi to pomogło a potem moge grać bez tego. 

Opublikowano

Dobra jak chcecie mnie wyzywać to można zamknąć temat, nigdy nie grałem na bolu chce tylko żeby troche mi to pomogło a potem moge grać bez tego. 

Po prostu staram ci się wytłumaczyć, że BoL to taki program, że po jego sciągnięciu stajesz się od razu frajerem. Zapraszam do działu onkologii czyli "Boty, skrypty i inne gówno" tam znajdziesz wiele raków, które ci pomogą.

TurtleTheCat_na_44_2_logo.png

Opublikowano

ucz sie grać bez żadnych wspomagaczy pozniej lepiej Ci to wyjdzie, proponuje stakowac q w taki sposob ze we wczesnym etapie gry dobijac miniony jak zwyklym hitem , czyli ze prawie przy koncu zdrowia miniona, a pozniej gdy bedziesz mial juz troche nastakowane Q pojdzie juz Ci o wiele łatwiej :)

Opublikowano

Up. Ja wyciągnełem Nasusem 200 farmy w 30 minucie, ale głównie mi chodzi o to, bo ja strasznie słabo farmie i jak się nie wyfarmie to już po mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...