Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Czy ktoś mnie ddosuje ?

DasteR

Pytanie

Opublikowano

Dobry. Od jakiegoś czasu mam dość duze packet loss i wogole w grach ping spory tutaj macie niżej SS z teamspeak3 jaki ping mam i packet loss nieraz to mi dochodzi w wychodzone 20% a ping tez mam dość spory a drugi SS z cmd podobno jak sie ma wiecej niż 7 to ktoś cie ddosuje proszę o napisanie czy to ddos czy jak ;c

post-1132933-0-95736800-1398008535_thumb.jpg

post-1132933-0-52584000-1398008542_thumb.jpg

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale to nie ma sensu. po co ddosować skoro nie wyjebiesz komuś neta? po prostu masz problemy z netem i tyle. zrestartuj router, zadzwoń do usługodawcy i powiedz że internet ci zamula czy coś.

Opublikowano

discopolo nie disco ale podobno jak sie ma te pacet loss to sie ddosuje bo jak kolega z ts mnei dla testu ddosował to własnie mi te packety wzrastały 
@up  to od czego mam taki ping i te packety loss neta mam 10mb/s

Opublikowano

wyłącz yt ....... a co ma yt do tego nieraz mam włączone kilka gier i nic ale to dawno było wyłącze to samo bedzie 
Jak na ts sprawdzam to kazdy uzytkownik ma packety loss po 0.00

Opublikowano

Ale to nie wina kompa ? bo kompa mam 2ghz 3gb ramu 
@up nie musi byc 40+ możę by 15+ można lekko ddosować, ze masz ping wysoki, a też można ddosować ze własnie ci net pada i masz dropped

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...