Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pewien problem z BoL'em. Mianowicie wszystko śmiga dobrze, do czasu kiedy nie wybiorę postaci i nie zatwierdzę rozgrywki. Gdy gra szykuje się do rozpoczęcia (w ekranie wybierania postaci) crashuje mi się lol, ale w BoL'u pisze, że wszystko zakończyło się pomyślnie. (oczywiście po angielsku). Wie ktoś może jak to naprawić? Próbowałem wyłączać zapore, próbować jeszcze raz, reinstallować lola oraz bola. Mam windows XP. Proszę o szybką pomoc.

Jakoś tak ostatnio myślałem, że to dlatego, że mam sp2, ale nie wiem, pomóżcie mi. (jeszcze nie zmieniłem na sp3)

Opublikowano

Spudgy nie gwarantuje poprawnego działania na innych windowsach niz vista/7

bb68.png

Opublikowano

Dzięki, ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy Vista pójdzie mi na tym komputerze, na którym poszedł mi XP, czy Vista może ma większe wymagania? I czy można ją pobrać z torrentów lub z innej stronki?

Opublikowano

Dzięki, ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy Vista pójdzie mi na tym komputerze, na którym poszedł mi XP, czy Vista może ma większe wymagania? I czy można ją pobrać z torrentów lub z innej stronki?

można. ale wiekszosci uzytkownikom działa ^^^^. zaktualizuj stery itp.... mzoe ci zadziała ....

@off... zmieniac system dla bola.... tylko w polsce takie cos

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...