Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się nie wkurzać

srelex1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się nie wkurzać przy tej jebanej grze league of retard co 2 na tym zajebanym eune ma coś mądrego do napisania i jak tu się nie wkurzać chyba podetnę sobie żył bo już nie moge wytrzymać tej presji.JAK SIĘ NIE WKURZAĆ JAK GRAM Z DEBILAMI O TO MOJE PYTANIE 

oiadeb.gif

Opublikowano

po 1. mute

po 2. podaj nick na pw zagramy duo ;3

po 3. staraj sie ich poprawiac oraz wymutuj all.

mozna tez tak. 1 czyjs die 10 głębokich oddechów xD

bb68.png

Opublikowano

po 1. mute

po 2. podaj nick na pw zagramy duo ;3

po 3. staraj sie ich poprawiac oraz wymutuj all.

mozna tez tak. 1 czyjs die 10 głębokich oddechów xD

ale jak taki idiota coś napisze to ja nie umiem dać mute muszę mu coś odpisać śmieciowi żeby się zamknął patol jeden 

oiadeb.gif

Opublikowano

ale jak taki idiota coś napisze to ja nie umiem dać mute muszę mu coś odpisać śmieciowi żeby się zamknął patol jeden 

to odpisujesz:

"jestes pierd*lonom ciotom, odinstaluj lol'a i sie nie pokazuj mi tu i jusz"

potem mute.

i teraz dawaj nick na PW i gramy duo.

bb68.png

Opublikowano

to odpisujesz:

"jestes pierd*lonom ciotom, odinstaluj lol'a i sie nie pokazuj mi tu i jusz"

potem mute.

i teraz dawaj nick na PW i gramy duo.

ok spróbuję mute

// bosted jest zabroniony kolego 

oiadeb.gif

Opublikowano

Jeżeli ktoś się wkurza przy grze internetowej to polecam psychologa, powinien pomóc. W grze został zaimplementowana taka ciekawa opcja jaką jest "mute". Służy do wyciszania toksycznych graczy, polecam. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Mute nie pomaga jeśli grasz topa a twój bot ma 2/10 Ez po wyjściu z linii i Thresh 0/8 a przeciwny bot oczywiście odwrotnie, dodajmy junglera.

Buy wards - 0 reakcji

Zabij mu miniona jak pushujesz mida - why u dont give me farm omg noob

Koniec gry - report my team 0 help

Opublikowano

Trzeba nie wściekać się na cyferki i pixele. Istnieje 1% szans, że feedera/trolla kiedyś spotkasz, ponieważ on będzie spadać niżej, a ty jak umiesz grać to będziesz się wspinał do góry. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Skończ grać.

Bez podejścia do lola jak do zabawy, nie osiągniesz zbyt wiele bo nerwy wezmą górę i będziesz grał słabo ty jak i twój team.

League of Legends

Opublikowano

Skończ grać.

Bez podejścia do lola jak do zabawy, nie osiągniesz zbyt wiele bo nerwy wezmą górę i będziesz grał słabo ty jak i twój team.

CO TY PIERDOLISZ A ZNASZ TAKIEGO OP GRACZA JAK OCELOTE 

POZDRAWIAM JAK SIĘ NIE ZNASZ NIE PISZ 

oiadeb.gif

Opublikowano

Mam ten sam problem ale ostatnio zacząłem nad tym panować. Posłuchaj jakieś spokojnej muzyki podczas grania mutuj nie wdawaj się w kłótnie etc. najlepiej to po prostu grac!.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

kładziesz piwko obok monitora i pijesz ,mutujesz wszystkich,odpalasz muzyke ktora lubisz.Ja nie mam z tym problemu ,gram dla zabawy.

Feel the beat!

Opublikowano

Jak się nie wkurzać przy tej jebanej grze league of retard co 2 na tym zajebanym eune ma coś mądrego do napisania i jak tu się nie wkurzać chyba podetnę sobie żył bo już nie moge wytrzymać tej presji.JAK SIĘ NIE WKURZAĆ JAK GRAM Z DEBILAMI O TO MOJE PYTANIE

znasz takiego gracza jak reincarnation czy jakos tak? jeden z najlepszych midow, froggeny i xpeki przez niego wygrywaja i przegrywaja gry. dostal permy za flame. teraz jest apokojny ale jednak. wkurzanie sie moze doprowadzic do bana ale nie pogarsza twojej gry. pusc sobie muzyke klasyczna typu chopin i graj.

3431810405.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...