Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej tajemnicze Easter Eggi?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie byly najbardziej tajemnicze easter eggi sposrod tych, na ktore sie natkneliscie? Zawsze mnie interesowaly takie rzeczy, dlatego np. cenie sobie GTA:SA za to, ze sa tam duchy, goscie od UFO, wozek inwalidzki itp. a mam tydzien wolnego wiec... Chodzi mi o mity/eggi w stylu Ratmana z GTA IV czy wyzej wymienionych. Gra dowolna :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Polecam moda do GTA SA na sex z widocznymi częściami ciała.

Ot taki Easter Egg

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

W Heroes V podczas jakiejś kampanii w lewym górnym rogu można zauważyć uszkodzony niemiecki samolot ^^

jest też czołg ;_; ,przedostatnia misja u ludzi

Opublikowano

Ja grająć w knight of the kindom 2 w mieście z zarazą spotkałem raz neon klubu ze striptizem (jest tylko chwile) a w domu alchemika po znalezieniu przycisku na podłodze, otwierało się pomieszczenie z bombą zegarową. W karczmie na wyspie piratów, w piwnicy z areną walk również po znalezieniu przycisku na podłodze otwierały się drzwi do stacji metra, ale nie da się wyrobić by wbić na nią, bo od razu po zejściu z przycisku się zamykają drzwi.

Opublikowano

Easter Egg GTA IV

W Statule Wolności (w środku) znajduję się bijące serce

Wlecieć tam możesz jedynie helikopterem

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

W Gothic I Chromaniny, w GII na kominku jest przycisk, który otwierał kraty w sali Xardasa

Opublikowano

Easter Egg GTA IV

W Statule Wolności (w środku) znajduję się bijące serce

Wlecieć tam możesz jedynie helikopterem

Byłem tam. Takie... Przerażające. Jak tam z kolegą weszliśmy (gralismy na psie) to było tak.. Dziwnie ;p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie pisało nic o grach :< a więc gdy się okazało, że danio nie ma w sobie wanili tylko waniline... ehhh

@top Battlefield Bad Company 2 kiedy wspominali o pedalskich skuterach śnieżnych (CoD:MW2) xD 

Opublikowano

W GTA V jest mnóstwo ester egg'ów takich jak wielka złota choinka, mega duża piłka, bałwan który nie topnieje i wiele wiele innych.

Tak na prawdę to zastanawiam się nad tym, czy GTA V nie jest takim jednym wielkim ester egg ;D

Grę przeszedłem dwa razy, misje to bułka z masłem a fabuła jest bardzo wciągająca ( szkoda, że więcej misji nie zrobili ) a gra się nie nudzi bo po prostu ciągle coś w niej odnajdujesz, tutaj jakieś nawiązanie do poprzednich części, a to tutaj jakiś superbohater etc..

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...