Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RECENZJA Gry: Metin 2 !

Symbianek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Recenzja Gry Link: 

http://gedbloog.blogspot.com/

Recenzja Gry: Metin 2 !

Jest to moja pierwsza recenzja, więc proszę o wyrozumiałość !
Zapraszam do Czytania ! :-)

Opis Gry !

Zacznijmy od tego, że Gra Metin2 to darmowa gra MMORPG .
Fabuła gry zamieszczona jest w "Świecie Fantasy".
Nasz gra rozpoczyna się poprzez stworzenie postaci.
Mamy do wyboru 4 Profesje (Klasy):
1. Wojownik
2. Ninja
3. Sura
4. Szaman
Po wybraniu Profesji musimy wpisać Nick jaki chcemy mieć (nazwa postaci , która będzie wyświetlana w grze ) , a następnie wybrać 1 z 3 królestw:
1. Królestwo Jinno ( Kolor Niebieski)
2. Królestwo Shinsoo ( Kolor Czerwony)
3. Królestwo Chunjo ( Kolor Żółty)
Gra opierana jest na rozwijaniu postaci tzn. wbijanie kolejnych poziomów (lvl) i ulepszania swojego
ekwipunku (eq) .
Na początku gry poziomy wbija się w miarę szybko, ale , gdy będziemy osiągali większe Poziomy EXP będzie leciał coraz wolniej. Maksymalny Poziom w Grze to 105 .
Waluta w grze Metin2 to Yang , które można otrzymać poprzez zabijanie potworów i wykonywanie misji.
Po wbiciu 25 lvl możemy zrobić misję na "Zwykłego Konia" na ,  którym można jeżdzić. Po wbiciu 10 Lvl Konia Zwykłego i 35 Lvl Postaci jest możliwość stworzenia "Konia Bojowego" (tzn. boj, bojowiec) z, którego można bić jak i nim jeździć.
Po wbiciu 40 LVL Postaci mamy możliwość stworzenia własnej Gildi , do której możesz zapraszać ludzi.

Moja Opinia:
Mi osobiście, Metin bardzo się podoba. Gram w nią już ponad 6 miesięcy razem z kolegami.
Grę mogę w 100 Procentach polecić. '

Dziękuję i Pozdrawiam

Zapraszam do Czytania :-)

Opublikowano

Obszerna recenzja to nie jest.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...