Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fizz Jungle - feral flare ?

~LeXu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fizz ad jungle taki sobie grałem raz nim na topie i szczerze rozwalałem gościa ale pod AP będzie ci ciężko moim zdaniem są lepsze postacie na jungle niż fizz

Opublikowano

zwykle streamerzy grają takimi postaciami tylko dlatego, żeby zabić tą monotonie(ciągle master, xin na jungli to sie staje nużące) i nabrać troche funu z gry, dlatego czesto mozna zobaczyc mastera yi pod tanka, sorake na jungli, fizza na jungli itd. - W takich przypadkach nie warto sie wzorować bo robią to tylko na nudy, albo wymyslają nową mete :D - Jeżeli chcesz to próbuj, ale raczej tylko na normalach, bo na rankedach nie warto jezeli sobie je cenisz

Opublikowano

Co o nim sądzicie, widziałem jak nim grają na streamach ?

twoje pytanie brzmi czy widziałeś jak nim grają na streamach

moja odpowiedź brzmi iż nie wiem czy widziałeś go jak nim grają na streamach

Opublikowano

Wnoszę o odwołanie warna dla pana @Up. odpowiedział na pytanie zadane przez LeXu więc nie wiem w czym problem.

@edit 

Społeczeństwo MPC łączmy się, nie dajmy się władzy! Nie beda nas karać za poprawne odpowiedzi! NIE DAJMY SIĘ OMAMIĆ!

Opublikowano

wtf, fizzem do  junglii to jeszcze ad... wtf... A później że takie "krzaczki" są na rankedach... Nie według mnie to nie ma sensu

461151420292002410470.png
Opublikowano

twoje pytanie brzmi czy widziałeś jak nim grają na streamach

moja odpowiedź brzmi iż nie wiem czy widziałeś go jak nim grają na streamach

Komuś w główce odpierdala na Święta, że daje warny za poprawną odpowiedź na pytanie.

@topic

1. Sądzę, że nie jest dobrym Junglerem.

2. Nie wiem czy widziałeś go na streamach, ponieważ nie mam magicznych mocy wdzierania się do umysłu.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Co się dzieje, od kiedy daje się ostrzeżenia za poprawną polszczyznę? 

@topic

Nie, to nie ma prawa wejść do mety. Najczęściej gra się takimi postaciami, aby był fun z gry. Fizz jest nawet ok na topa, ale pod junglę? Nie widzę tego. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Próbować zawsze można, aczkolwiek są o wiele lepsze picki na Junglę, np. Fiora, Irelia, Elise. Na stream'ach jeszcze się z tym nie spotkałem :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie oplaca sie nim grac. Widzialem go pare razy na jungli z tym itemkiem ale nawet na combo nie sciaga wiec kompletnie useless.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Oj pare razy próbowałem i musze powiedzieć, że jest całkiem dobry :). Jak najszybciej łapiesz ferala, po feralu sunfire. Zmaxowane w razem z as ferala robi chory damage. Potem juz tylko trinity, koniec rozumu. Szybko zabija papierków i z tankami sobie radzi. Do tego dwa itemki na defense i wcale nie odstaje od takiego nocturna czy xina.

Opublikowano

Boże. Mam złe wspomnienia z Fizzami w jungli xD Miałam kilka takich meczy i niestety wszystkie przegrane. Wg mnie Fizz jest taki sobie w tym lesie. Tzn. moze tak: bardziej nadaje się na mida, niż na jungle. To tylko moja opinia :)

Opublikowano

Grałem nim wczoraj. Ładnie sobie radzi, ganki są dość dobre, zwłaszcza po 6 lvl'u.
Czyszczenie jungli jest również dobre bo W ładnie bije.

O7Kc8dF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...