Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam planuje zrobic serwer lecz nie wiem jaki typ. Prosiłbym o napisanie waszych sugestii.

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

Najlepiej żadnen bo jest ich wiele aż za wiele... 

post-931466-0-63881100-1397997932_thumb.jpg

Ale, jeśli miałbyś zrobić, to mógł byś zrobić WaterBlock czyli coś jak SkyBlock tyle że Wyspy na wodzie ;)

a jako spawn mógł byś zrobić jedno wielką wyspą z Kopalnią (Kopanie z Ród albo ze stona) portem, rynkiem, i tak dalej :)

Jeśli szukasz przy okazji Technika alb Budowniczego jestem do dyspozycji (Idealnie znam pluginy prawie wszystkie) (Świetnie buduje najlepiej w trybie Nordic, Średniowiecze, Miasta podczas Wojny) :)

Liczę na [Lubie To] za pomysł...

Opublikowano

Sv+Frakcje lub Hardcore

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Najlepiej żadnen bo jest ich wiele aż za wiele... 

Ale, jeśli miałbyś zrobić, to mógł byś zrobić WaterBlock czyli coś jak SkyBlock tyle że Wyspy na wodzie ;)

a jako spawn mógł byś zrobić jedno wielką wyspą z Kopalnią (Kopanie z Ród albo ze stona) portem, rynkiem, i tak dalej :)

Jeśli szukasz przy okazji Technika alb Budowniczego jestem do dyspozycji (Idealnie znam pluginy prawie wszystkie) (Świetnie buduje najlepiej w trybie Nordic, Średniowiecze, Miasta podczas Wojny) :)

Liczę na [Lubie To] za pomysł...

Fajny pomysł, Szukam tez budowniczego i technika do pomocy. Poszukuje tez budowniczego który może odtworzyć klimat któregos z miast Skyrim.

@up Chciałbym zrobic cos originalnego bo te SV+Frakcje i hardcore to nudne sa juz.

@Edit wracajac do twojego pomysłu, StSzerAlen, napisz mi na PW detale. Np. czy maja byc jakies blokady zeby nie wpłynac komus na wyspe

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

Fajny pomysł, Szukam tez budowniczego i technika do pomocy. Poszukuje tez budowniczego który może odtworzyć klimat któregos z miast Skyrim.

@up Chciałbym zrobic cos originalnego bo te SV+Frakcje i hardcore to nudne sa juz.

@Edit wracajac do twojego pomysłu, StSzerAlen, napisz mi na PW detale. Np. czy maja byc jakies blokady zeby nie wpłynac komus na wyspe

Napisałem na PW jak coś odczytasz :) co do Miast Skyrim ;) to też żaden problem :)

Opublikowano

Polecał bym zrobić coś autorskiego ;-) może wymyślisz  jakiś własny tryb? Kto wie :D

A jeżeli nie masz pomysłów zrób coś na czym ty byś zagrał z wielką chęcią ;)

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Brakuje dobrych serwerów Jail.

Jestem za stworzeniem takiego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...