Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

doświadczyć niezwykłego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogląda ktoś ten program?? bo dziś o 1 w nocy oglądałem to i było to bardzo ciekawe! mam pytanie, czy ten program jest na faktach ? i co sądzicie o UFO pojawiających się nad bazami wojskowymi(odc 20) ?

Opublikowano

Telewizja kłamie. Nie wierze w takie rzeczy i pewnie nie jest na faktach ja tez moge powiedzic ze na faktach oparlem ze wczoraj bonus nie mial kontuzji sam lecz ludzie przeciwnika mu noge zlamali. Nie polecam ogladac takich glupot.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ogląda ktoś ten program?? bo dziś o 1 w nocy oglądałem to i było to bardzo ciekawe! mam pytanie, czy ten program jest na faktach ? i co sądzicie o UFO pojawiających się nad bazami wojskowymi(odc 20) ?

Ja nie wierze w ufo. Ja wiem, że istnieje. Sam co nie co widziałem na filmach i w naszym świecie, więc to wiem.

Aczkolwiek wydaje mi się, że nie jest na faktach.

bb68.png

Opublikowano

Telewizja kłamie i zawsze będzie kłamać. Wcisną ci wszystko i nie będziesz czuł czy to prawda czy kłamstwo. To samo jest z religią - tyle osób wierzy a według mnie to zwykłe oszustwa wydanie z nie wiadomo jakiego powodu. Niedawno był taki program o Yeti. Tak ładnie i przekonanie to przekazywali, że przekonali mojego ojca... Rozumiecie?! W Yeti! Yeti - kosmici mieszkający w podziemiach. 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Równie autentyczne co pamiętniki z wakacji.

Opublikowano

heh myślę że to było prawdą, autentyczne nagrania, do tego rozmowy ze świadkami tego zdarzenia były wg mnie prawdziwe. cała baza wojskowa nie mogłaby sobie tego zmyślić, a na drugi dzień wzrost promieniowania w tamtejszych lasach  był przeogromny.

Opublikowano

heh myślę że to było prawdą, autentyczne nagrania, do tego rozmowy ze świadkami tego zdarzenia były wg mnie prawdziwe. cała baza wojskowa nie mogłaby sobie tego zmyślić, a na drugi dzień wzrost promieniowania w tamtejszych lasach  był przeogromny.

A skamieliny po Yeti? Kult człowieka śniegu? Zapisy na ścianie przedstawiające wejście do świata podziemi? Wszystko da się zmyślić. Nie można ufać każdej osobie. Nie można we wszystko wierzyć.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Jak ludzi interesują takie tematy, to kręcą dalej i z każdym odcinkiem dokładają więcej nieprawdy, bo właśnie tego ludzie chcą słuchać, kolejnej nieprawdy, która w jakimś stopniu jest inna od tej, która zaistniała w innych tego typu filmach dokumentalnych. Fakt, że gdzieś pod nami codziennie cierpią miliardy dusz wydaje się nierealny, ale w miarę dłuższego oglądania autor próbuję coraz bardziej omamić odbiorce, aż ten zacznie wierzsyć we wszystko, co się mu powie. Takie jest moje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...