Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Ravia.eu

klaczok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA MAM TAKI PROBLEM ZE KIEDY SIE LOGUJE JEST DOBRZE A KIEDY WYBIERAM POSTAC

http://www.iv.pl/images/44231243847057267278.jpg

WCISKAM ENETER JEST TAKIE COS

http://www.iv.pl/images/95779969795750176145.jpg

NIE WIEM CO ROBIC PISALEM DO GM-OW ASIGA I NYMFY ALE ONI MIELI MNIE W DUPIE I NAWET NIE ODPISALI MOZE KTOS Z WAS MIAL TAKI PROBLEM PROSZE O ODPOWIEDZ W KOM

CHCIAŁBYM DODAC ZE BYŁEM NA TEJ MAPIE GDZIE JEST DT I POJECHAŁEM DO STARUSZKA I SIE TELEPORTOWAŁEM DO M1 I MNIE WYWALILO I JUZ TAK ZOSTALO TRWA JUZ TO KOLO 2 MIECHOW 

Opublikowano

Najprawdopodobniej zbugowała Ci się postać, musisz się skontaktować z kimś od administracji serwera. Polecam Ci wbić na tsa i wejść do pokoju "Kontakt z [GA]Nymfa", lub coś w tym stylu i po prostu czekać.

Opublikowano

Najprawdopodobniej zbudowała Ci się postać, musisz się skontaktować z kimś od administracji serwera. Polecam Ci wbić na tsa i wejść do pokoju "Kontakt z [GA]Nymfa", lub coś w tym stylu i po prostu czekać.

Ale najlepszym w tym jest to ze bylem u nymfy i kazała sie skontaktowac z asigiem i pisalem juz do asiga ale ze ma mnie w dupie i nie odpisuje to juz nie moja wina i niby taki dobry serwer jak admini mają nas w dupie 

Opublikowano

x2 up potwierdzam niby kręcą jakieś filmiki na yt że coś robią... banują jakie.. to tam boty jacy oni to nie są ... mają swoje życie ( mają swoje życie ta prawda )  , ale do huya pana jak stawiają server mają chyba jakieś obowiązki tak ?

a co do tematu nie wiem naprawde...  na twoim msc olełbym ten server :D , bo już to zrobiłem ... szukam jakiegoś easy , bez żadnych wydziwianek ( nie wiem jak się wyrazić chodzi mi bez nowości zbroje z painta czy z hinola... normalne tradycyjne wierzchowce > konie , max lwy jakies pieczescie lwa tygrysa dzika wilka ujdą... ale jakies renifery... ( to nie ten metin! :D 

Opublikowano

Ja szukam starego dobrego PL'a.. miales eq +7 byłeś kox!

A co do tematu. Szukaj innego serwa. Isamu woli grać w fife i promować dzieci JP JP fubu. Zamiast zająć się serwerem..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

x2 up potwierdzam niby kręcą jakieś filmiki na yt że coś robią... banują jakie.. to tam boty jacy oni to nie są ... mają swoje życie ( mają swoje życie ta prawda )  , ale do huya pana jak stawiają server mają chyba jakieś obowiązki tak ?

a co do tematu nie wiem naprawde...  na twoim msc olełbym ten server :D , bo już to zrobiłem ... szukam jakiegoś easy , bez żadnych wydziwianek ( nie wiem jak się wyrazić chodzi mi bez nowości zbroje z painta czy z hinola... normalne tradycyjne wierzchowce > konie , max lwy jakies pieczescie lwa tygrysa dzika wilka ujdą... ale jakies renifery... ( to nie ten metin! :D

Serwer moim zdaniem nawet nawet ale administracja do dupy gdybym nie mail eq to juz bym tu nie gral ale walcze o swoje eq i o kontro bo np bym sprzedal to eq a nawet bym sie wymienil bo tylko o eq i konto mi chodzi

Opublikowano

Nie ma innego sposobu jak kontakt z administracją. Tylko oni mogą Ci w tym pomóc, gdyż problem leży po stronie serwera.

Ale najlepsze w tym jest to ze nie mam jak sie skontaktowac z adminami bo nie wchodzą po prostu na tsa i w tym tkwi caly problem

Opublikowano

Zrób drugie konto, po prostu jest bug też tak miałem na innych serwerach. Chyba, że miałeś na tym koncie jakieś postacie to koniecznie zgłoś to do Administratora,

Opublikowano

Zrób drugie konto, po prostu jest bug też tak miałem na innych serwerach. Chyba, że miałeś na tym koncie jakieś postacie to koniecznie zgłoś to do Administratora,

Ale po co bede robil 2 postac na tym koncie mialem wartosciowe rzeczy bo to byla moja głowna postac znaczy konto jest dobre bo mam 2 postac na tym samym koncie i normalnie chodzi tylko chodzi mi o eq i skile

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...