Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot postaci

HubcioSSG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak Moje pytanie brzmi czy mogę zwrócić postać ? To znaczy Heimera i Gragasa Te postacie dostały remake pisał ktoś już kiedyś do supportu o zwrot pz/rp za postać ? Jak tak napisał by mi ktoś wzór z taką prośbą?  z góry dzieki :D

Opublikowano

Tak możesz je zwrócić do 90 dni po reworku, nie wykorzystując zetonu zwrotu.

Witam. Niedawno postacie Heimerdinger oraz Gragas dostały reworka. Teraz nie są one tak potężne oraz ich skile mi się nie podobają. proszę o zwrot tych 2 postaci. 

z góry dziękuję xyz

bb68.png

Opublikowano

@UP

Jakie 90 dni ; o. Z tego co mi support pisał to nie ma różnicy kiedy zwróci ważne, że miał go przed reworkiem.

Heimera Ci zwrócą, kassadina też lecz nie wiem co z Gragasem.. bo jako tako on dostał takiego mini buffa.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zwroca mu gragasa jezeli napisze ze zmiana skilli Q i W nie podoba mu sie tak jak podobala mu sie ta postac przed zmiana jej skili

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Na 100% dostaniesz sam tak robilem kupowalem postac do ktorej byl zapowidziany w nidlugim czasie rework. Pogralem troche nia i jak wyszdel to zwrocilem i kolejna. Mozna fajnie sie dorobic nie tracac zetonow.  W podaniu napisz takie coś :

Hej Riot miałbym do was wielką prośbę o zwrócenie postaci jaką jest Gragas ponieważ ostatnimi czasy dostał rework i nie podoba mi się już on. Kupiłem go bo miał fajne skille a te co teraz ma mi nie podchodzą liczę na zwrot i z góry dziękuje ~Phoenix

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Gragas Q ma takie same przecież ; o. I W na podobnej zasadzie nawet ułatwili ; d

+ Nie wiem ile postaci można tak zwrócić bo mi odpisali, że to była jednorazowa i ostatnia wymiana i że zrobią wyjątek. Ale pewnie to tylko takie gadanie ; d

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@UP

Jakie 90 dni ; o. Z tego co mi support pisał to nie ma różnicy kiedy zwróci ważne, że miał go przed reworkiem.

Heimera Ci zwrócą, kassadina też lecz nie wiem co z Gragasem.. bo jako tako on dostał takiego mini buffa.

Proszę bardzo:

https://support.leagueoflegends.com/entries/22056173-FAQ-zwrotu-przedmiot%C3%B3w

Zwrot postaci do 90 dni po reworku (bez żetonu)

bb68.png

Opublikowano

Proszę bardzo:

https://support.leagueoflegends.com/entries/22056173-FAQ-zwrotu-przedmiot%C3%B3w

Zwrot postaci do 90 dni po reworku (bez żetonu

Masz 90 dni na zwrot przedmiotu z żetonem - nic tam nie pisze o zwrocie postaci po reworku.

@top: jezeli kupiles postac przed reworkiem to masz okreslony czas na napisanie do supportu w sprawie zwrotu, lecz nie wiem ile dokładnie, może te 90 dni jak wyżej piszą, a może więcej, a może mniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...