Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zostać echelonem?

Handloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Jak mógłbym zostać echelonem, ponieważ jest taki achievment, na którym mi bardzo zależy, ponieważ dostaje się maskę echelona oraz konia z 290 speed. Prosiłbym o jak najprostsze wyjaśnienie. Z góry dzięki

Opublikowano

Echelonem możesz zostać jeśli załapiesz się do pierwszej 80 w swoim alliance ;)

Domyślnie okno od Alliance'u jest pod klawiszem " z ", tam znajdziesz wiecej informacji :D

Punkty w Alliance zgarniesz za robienie questów (fioletowych) i branie udziału w PvP na terenach Alliance'owych ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Dziękuję bardzo :)

Mam kolejne pytanie odnośnie enchantowania od +9 do +12. Do +9 wiem, że wystarczy mieć broń o tym samym tierze i alkacheksty oraz refined alkahesty oraz szczęście, ale co potrzeba na ulepszanie do +12? 

Opublikowano

Po pierwsze, żeby item można było ulepszać do +12 musisz wbić mu Masterwork'a. Robi się to Master Enigmatic Scroll'ami. 

Jak już wbijesz MW, to ulepszasz przedmiot normalnie jak do +9, ale musisz używać Masterwork Alkahest'ów lub Extensive Alkahestów + itemu na tym samym tierze ;)

Dodam, że do +12 nie warto robić byle czego, bo to bardzo kosztowna sprawa ;)

Jedynie jakieś porządne end-game'owe itemy ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Następne pytanie: Do czego jest potrzebne kowalstwo? Mam lvl 150, ale nie mogę dalej nic zrobić, bo na tablicy ogłoszeń nie ma żadnych questów z metalurgią. 

Opublikowano

Tych różnych technik uczysz się po to, żeby potem móc craft'ować przedmioty, których designy przeczytasz - różne przedmioty wymagają różnego poziomu danej techniki ;)

Nie orientuję się jaki jest maxymalny poziom kowalstwa, bo grałem szmaciakami ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...