Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy - Gdzie Botować ?

Lila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna używam sbota i mam problem gdzie stawiać bota na nocki ?

Jest To 76 lvl Wizz/Cler :) , Staff +3

co proponujecie?

Opublikowano

Witam od niedawna używam sbota i mam problem gdzie stawiać bota na nocki ?

Jest To 76 lvl Wizz/Cler :) , Staff +3

co proponujecie?

Niya sniper?

Opublikowano

Ja proponuje nie bocic.Nie wprowadzili wizarda poto żeby ładnie wyglądał w europe ale żeby się łatwo expilo a wy jeszcze na botach ja tego nie rozumiem :( . A jak chcesz nie przeszkadzac normalnym ludziom grac to idz na słomki tam same boty latają :P

GIN_MASZKARO.png<----53lvl Blood_Shoot.png<-----41lvl
Opublikowano

Jak ty wbijasz 0.10 nawet w 10minut to chyba na farmie -9. na farmie tak z -5 za 2 max 4 moby daje 0.01 i u wiza jest na hita a jak wezmiesz jeszcze potion szybkosci i buffy to juz wogule.Na godzine z 3% no chyba że liczysz ze zgonami czyli w godzine nabijesz te 3% a 2.90 starcisz to chyba że tak.

GIN_MASZKARO.png<----53lvl Blood_Shoot.png<-----41lvl
Opublikowano

Jak ty wbijasz 0.10 nawet w 10minut to chyba na farmie -9. na farmie tak z -5 za 2 max 4 moby daje 0.01 i u wiza jest na hita a jak wezmiesz jeszcze potion szybkosci i buffy to juz wogule.Na godzine z 3% no chyba że liczysz ze zgonami czyli w godzine nabijesz te 3% a 2.90 starcisz to chyba że tak.

Zauważ że im wyższy lvl tym więcej mobów trzeba na 00.01.Na 90 z gapem 5 potrzebuje 10 mobów żeby mieć 00.01 ;).

Opublikowano
Ja proponuje nie bocic.Nie wprowadzili wizarda poto żeby ładnie wyglądał w europe ale żeby się łatwo expilo a wy jeszcze na botach ja tego nie rozumiem :( . A jak chcesz nie przeszkadzac normalnym ludziom grac to idz na słomki tam same boty latają :P

Pytanie: Poco się tu wogóle rejestrowałeś? Chyba pomyliłeś fora ;)

@topic

Jeżeli z clerem i w miare set spróbuj 78-80 jakiś spot na którym nie ma dużo mobów chociaż wątpie żebyś dał rade ;)

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...