Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL - Jak rozdać staty żeby można było wygodnie expić?

jarecki19881

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem świeżym graczem serwerów no res a buildy z neta mi się nie zgadzają,  jeden pisze tak a drugi gada inaczej i mam trochę zamieszanie . gram DL i nie wiem jak rozdać staty żeby postać była jak najlepsza do expienia na lepszych mapach, i tutaj prośba do PRO graczy jak możecie to bym był wdzięczny , z góry dziękuje za wszystkie buildy i wypowiedzi .  

Opublikowano

Nie chce się wychwalać czy coś ale jestem PRO weteranem  :rolleyes:  w tej grze mogę wiedzieć jakie masz EQ mniej więcej?

Opublikowano

buildu jescze brak nad tym pozniej bede siie glowil ,teraz statami zyje , jak wiesz to mozesz powiedziec czy u dl-a agi 350 a 700 jest jakas sesowna roznica <oczywiscie do PVP > 

Opublikowano

A teraz staty chcesz mieć pod exp czy pod PVP bo w temacie napisałeś że pod Expa, a i jeszcze jakie masz teraz staty jeśli można wiedzieć?

A jeżeli chodzi o PVP z agi to owszem jest różnia.

Opublikowano

DL zawsze ene :) z fireburst bedziesz mial bardzo duzy dmg, agi do w miare dobrego speeda, zeby nie przesadzic bo jak przesadzisz to ci sie bedzie blokowac i dupa :) ale skup sie na ene, troche w vit zebys mial duzo zycia :) str tez daj troszke ale nie tak duzo :), czyli tak ene do dmg i najwazniejsze, str troche mozesz tez dac, agi pod speeda mysle ze z 500 na poczatek wystarczy, com na koncu jak bedzie ci sie juz dobrze expic bo to jest tylko dodatek czyli kruk. Opcje w itemkach najlepsza DD,pozniej REF,DSR, exedmg bron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...