Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z NPC

baobao262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim. Mam taki problem z NPC. Otóż gram w to dopiero drugi dzień więc nie zbyt ogarniam ale czytałem na różnych stronach że można zrobić sobie npc. Wystarczy zrobić mu pokoj i spełnić jakieś tam warunki czyli np 50 srebrnych monet. I tu sie zaczyna mój problem, mam 50 tych monet, zrobiłem mu pokój i czekam czekam i nic nie ma npc. Klikałem nawet w eq i tam jest taki domek i tam tez nie moge wybrac npc. Dlaczego tak jest? Mam tutaj screena, pokój dla npc jest na samej górze. 

post-1147842-0-69738600-1397992165.png

Opublikowano

Czasami trzeba troche poczekać. Kliknij w ekwipunku po prawo na domek potem na znak zapytania, a potem na ten pokój na samej górze. Jeśli na czacie będzie napisane że pokój jest "suitable" to znaczy że musisz czekać. Ewentualnie wywal całą kase jaką masz i jeszcze raz ją podnieś. Kiedyś miałem buga, i właśnie ta operacja zadziałała.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

imageCropperDemo-11248148-0-0-437-313-0.  

zrób coś takiego powinno pomóc 

minionek_5956.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...