Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerMod

Remilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem odnośnie hacka kamera metin2mod tak zwany a więc wracam po bardzo długiej przerwie do metina, ściągłem metina zainstalowałem następnie zainstalowałem metin2mod (kamera) i wyskoczył mi błąd Hack Shield update error ktoś może mi pomóc co zrobić od początku bo pierwszy raz z tym się spotkałem lub polecić jakiś inny dobry mod ? ps. wiem że metin teraz ma straszne zabezpieczenia (z tego co wyczytałem na google) ale nie możliwe żeby tego nie szło przejść...

Dzięki z góry za pomoc

Pozdrawiam

PS. Wesołych i mokrego poniedziałku :D

Opublikowano

Hmm... Pozostaje Ci tylko obejście hs, bo jeśli nawet zadziała to i tak wyśle logi i dostaniesz bana. Jest jeszcze M2BoB, który jest płatny, oraz darmowa alternatywa M2BoBa, a mianowicie MagicMetin2. Dodam jeszcze, że w przypadku MagicMetin2 trzeba czekać na aktualizację cheata, bo nie da się zarejestrować.

Mam nadzieję, że pomogłem chociaż trochę i również życzę wesołych świąt. :D

Opublikowano

Uruchom patcher metin2 jako administrator następnie jak sie spatchuje wgraj kamermoda i launcher kamermoda odpal przez administratora.

Amen :3.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...