Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Katarina

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o niej sądzicie? Nadaję się do grania soloQ, daleko mogę nią zajść jeżeli dobrze ją opanuje? Co ją kontruje, na czym się skupiać, jak ją budować?

Opublikowano

Ogólnie jest dobra na spacji, jeżeli jej nie ogarniasz (nie wyczujesz comba/harashu w odpowiednich momentach). Kontruje ją praktycznie postać, która posiada stun/podrzut/odepchnięcie (kiedy ty ultujesz).

8372383248.png
Opublikowano

katarina jest dobra ale trzeba wyczuc gram nia od dluzszego czasu w tf najlepiej poczekac te pare sec az wykastuja sie ze spelli i wskakujesz jej najwieksza chyba kontra jest diana zawsze mialem z nia porblemy jezeli dobrze grasz i uzywasz mozgo to nawet do diamentu dojdziesz postac to nie wszystko

Opublikowano

Bardzo dobra postac. dobry haras, escape podczas gankow. jednak jak nei pracuje z timem to duzo nei zrobi.

bb68.png

Opublikowano

Jedna z moich ulubionych postaci. Wkurzający harras, dobry escape i resety. Co do ulta... Wystarczy wyczekać na dobry moment

461151420292002410470.png
Opublikowano

kontruje ją wiekszosc postaci w mecie? (ziggs, nida,byle jaki support etc)
w bronzie/silverze/niskim goldzie ujdzie ale i tak prawie wszystko ja kontruje

Opublikowano

Nie jest to trudna postac ale latwo ja wykluczyc z gry. Wystarczy ze enemy team picknie cos z cc i masz po katarinie.

W mojej opinii nie oplaca sie jej teraz brac jest o wiele lepszych postaci na mida. Jednak trzeba pamietac ze ogarnieta Kata moze wygrac gre. To juz zalezy od ciebie czy bedziesz nia grac czy nie.

Pomogłem? To dobrze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest mocna, fajny pasyw, ale problem jest taki, że w early jest wiele postaci które są w stanie ją zniszczyć. Jej potęga zaczyna się dopiero w late i jeśli nie ma wystarczająco farmy/killi to chuja zrobi ;/

Opublikowano

Jest bardzo mocna, ale trzeba umieć nią grać a przede wszystkim przetrwać w early iż do 6lvla ta postać jest cholernie słaba. Zabawa zaczyna się w lategame (oczywiście tylko jeśli wcześniej nie nafeedujesz przeciwnika i jednocześnie będziesz dobrze farmił)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...