Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium Edition

MackoG33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć, czy opłaca się kupować Battlefield 3 Premium Edition w 2014 roku, a szczególnie w maju/czerwcu. Podobno gracze zakupują powoli BF4 i grają w niego i boje się, że serwery w BF3 będą puste.

Chciałbym się tego dowiedzieć. Jako, że będę gre kupował, to jasne, że BF3 Premium Edition (bo więcej map, broni, trybów, pojazdów itp.), tylko w jakim sklepie? Zastanawiałem się, czy nie kupować w sklepie "Avans" (bo mam blisko), czy zamawiać na allegro? Czy ceny gier (a szczególnie BF3 Premium Edition) w Avansie się strasznie różnią od tych na Allegro?

Mam jeszcze ostatnie pytanie. Czy bardziej opłaca się kupować Cd-Key do BF3 Premium Edition, czy normalnie oryginalną grę w sklepie (np. Avans) ?

Przepraszam, że tak dużo pytań, no ale chciałbym kupić tą grę, bo widzę, że ludzie ją chwalą i wolą BF3 bardziej od BF4 i jestem początkujący o kupno gier, także się pytam, a nie kupuje na pałę.

Sprzęt mi pozwala na grę w BF3 na grafice wysokiej, także z tym nie ma problemów.

Myślę, że dostane odpowiedzi na te wszystkie pytania. One bardzo mi pomogą w kupnie gry.

Pozdrawiam Serdecznie

MackoG33

Opublikowano

Bzdura. Serwery w BF3 będą jeszcze długi czas oblegane. Teraz jest promocja na Originie. Możesz kupić edycję premium w przystępnej cenie: 59,50 zł.

Płacisz i grę masz natychmiast, tyle, że musisz ją pobrać.

Opublikowano

A tak spytam, ile ta gra zajmuje po kupieniu na origin? A poza tym na Avans znalazłem tą grę i kosztuje ona 100 zł na wersję PC.

Opublikowano

Zajmuje tyle samo co w sklepie, to tak jakbyś sie zapytał ile waży ta sama pomarańcza kupiona w 2 różnych sklepach :v

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Znalazłem na allegro Battlefield 3 Premium za cene 54.90 zł.

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4153287495

Opłaca się kupić?

Ogólnie klucze pochodzą z różnych dystrybucji, nikt nie wie z jakich, czasem z nielegalnych i są blokowane. Na tej aukcji jest jeszcze 5 zł drożej, niż na Originie prosto od EA. 

Lepiej tam kupić, jeżeli jest promocja.

Opublikowano

Myślę, że można mu ufać. Gość ma 99.6% pozytywnych komentarzy. A poza tym kliknijcie zakładkę "Dostawa i płatność" i macie tam na dole:

Dodatkowe informacje

Zgadzam się na wysyłkę za granicę

Także to wyjaśnia, że kody pochodzą z origin (czyli z USA, bo tam leży ich firma chyba :D )

Opublikowano

Przepraszam, że post pod postem, ale chce się coś spytać.

Czym się różni Battlefield 3 Premium od Battlefield 3 Premium Edition?

Opublikowano

Przepraszam, że post pod postem, ale chce się coś spytać.

Czym się różni Battlefield 3 Premium od Battlefield 3 Premium Edition?

Premium to sama usługa premium

Premium edition podstawka+premium 

9368_gold.png

Opublikowano

Premium to sama usługa premium

Premium edition podstawka+premium 

Czyli mam rozumieć, że jak kupie ten kod na allegro to będę miał te 20 map więcej broni, pojazdów, trybów itp. ? (Sory, ale jestem zielony)

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że jak kupie ten kod na allegro to będę miał te 20 map więcej broni, pojazdów, trybów itp. ? (Sory, ale jestem zielony)

Na tej aukcji sprzedają tylko premium, będziesz musiał kupić podstawkę. Osobiście uważam że warto kupić trójkę.
461151420292002410470.png
Opublikowano

Na tej aukcji sprzedają tylko premium, będziesz musiał kupić podstawkę. Osobiście uważam że warto kupić trójkę.

Czyli rozumiem, że jak kupie ten kod na allegro to nie będę mógł grać? Jeden mówi inaczej, drugi inaczej, znowu Ty inaczej. Sam nie wiem co mam zrobić, czy kupować to, czy w sklepie kupić BF3 Premium Edition za 100zł.

Chodzi mi o to, czy jak kupie ten klucz, to będę mógł grać przez neta z tymi nowymi mapkami, trybami itp.

A to jak kupie ten klucz to muszę coś potem jeszcze dokupywać?

Opublikowano

Premium - tylko premium. Premium edition - battlefield 3 + premium.

Na tamtej aukcji jest tylko premium, czyli bez podstawki. Nie będziesz mógł grać dopóki nie kupisz podstawki!

461151420292002410470.png
Opublikowano

Premium - tylko premium. Premium edition - battlefield 3 + premium.

Na tamtej aukcji jest tylko premium, czyli bez podstawki. Nie będziesz mógł grać dopóki nie kupisz podstawki!

Dobra, teraz rozumiem. Dzięki za odpowiedź.

Temat do zamknięcia. Kupię Battlefield 3 Premium Edition albo w sklepie, albo na allegro - zobaczy się.

Jeszcze raz Wszystkim dziękuje.

Pozdrawiam

MackoG33

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...