Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie adc na dzisiejszą metę się nadawaja

srelex1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jinx, lucian. draven, cait, tristana(tutaj trzeba umiec grac w early bo jest mega słaba w early imo), ludzie grają szczurem jeszcze ale według mnie jest beznadziejny xD

Opublikowano

Lucian , Cait i Jinx :D 

Dobry poke każdy z nich .

Ja polecam bardzo bardzo , Luciana . 

W earle na 3lv wjebujesz skille w enemy adc i używasz dzięki temu 2 hitów z pasywka :D Robi się to prosto skill i 2 hity potem znowu .

Jak nie zbierzesz nim w earle killi to nawet farma nie pomoże ;/// 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Pozdrawiam ludzi którzy uważają ze Vayne to dobry ADC w mecie LB mid, Khazixów w jungli i Renektonów na topie

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Pozdrawiam ludzi którzy uważają ze Vayne to dobry ADC w mecie LB mid, Khazixów w jungli i Renektonów na topie

To wlasnie jedna z postaci która może wysolować kha renektona czy cokolwiek innego. LB zje każdego tak czy inaczej.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Luc,Jinx,Twitch.

Polecam

Twitch ma zajebisty split po prostu q używasz i spierdalasz no chyba że ktoś z 10 pinków weźmie to masz przesrane :D

Opublikowano

Vayne,Ez (wiem , ze powiecie slaby adc na mete... Moim zdaniem jeden z najlepszych adc zawsze)
Cait,Lucian,Twitch,Jinx,Draven,Ashe

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

jak dla mnie to cait( ze wzgledu na zasieg) draven robi duzy dmg jezeli ogarnia sie fajnie 2 razy q, sivir ostatni osilna, lucian nie jest to typowy adc cos jak ezz bardziej polega na kastowaniu skilli ale one robia ogromny dmg :)

Opublikowano

Każdy adc jest dobry. Zależy jak umiesz nim grać. Dzisiaj zjadłem dravena caitlynka...

bb68.png

Opublikowano

Ostatnio widziałem fajne premade ( grałem z nimi 3 gry ) grali corki + morgana, bardzo fajne połączenie snear i momentalnie dead. 

A tak na soloQ to jinx lucian, draven, sivir, twitch. 

Opublikowano

Ja jak grałam adc to moim mainem zawsze była Caitlyn. Niesamowity zasięg, przydatna pasywka, dobry mechanizm ucieczki, stunujące pułapki, czego chcieć więcej? Ale Lucian, Jinx, Ezreal też dają radę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...