Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf3 premium czy bf4?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam pytanie kupować sobie bf3 premium czy bf4 ? Co lepsze ?

@Edit z tego co patrzyłem na wymagania bf4 to nie wiem za bardzo czy mi pójdzie. Beta chodziła ale ledwo 10 fps uciągała..

Opublikowano

Nie wiemy jaki masz sprzęt. Jeżeli masz wybierać pomiędzy grą na niskich detalach w BF4, a lepszym komforcie w BF3 to premka wydaje się być lepszym rozwiązaniem.

Opublikowano

Mój sprzęt :

8500GT 512 ram.

Amd Athlom dual core procesor 5000+ 2.60Ghz

3gb ram

Windows 8 Pro

W bf3 teraz coraz mniej ludzi gra i w tym problem. Widzę teraz na stronie wiele pustych serwerów.

Opublikowano

Dobra dzięki czyli kupować ten bf3 premium ?

Dobre cena jak na premium ?

http://www.3kropki.pl/p/battlefield-3-premium-pl-zestaw-dodatkow-pc.html

3kropki to zaufana strona kupiłem tam kiedyś black ops 1 za 29zł gdy w sklepach po 80zł było.

Więc kupować to zwykłe premium czy lepsze to premium edition ? co tam takiego fajnego w tym z edition na końcu ?

Opublikowano

Dobra dzięki czyli kupować ten bf3 premium ?

Dobre cena jak na premium ?

http://www.3kropki.pl/p/battlefield-3-premium-pl-zestaw-dodatkow-pc.html

3kropki to zaufana strona kupiłem tam kiedyś black ops 1 za 29zł gdy w sklepach po 80zł było.

Więc kupować to zwykłe premium czy lepsze to premium edition ? co tam takiego fajnego w tym z edition na końcu ?

Tak, kup Premium do BF3. Cena jest dobra, ale nie najniższa. Teraz trwa promocja na Origin i możesz w 100% pewnego źródła kupić za 49,50 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...