Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karma mid nowa meta?

xvrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to dlatego, ostatnio tyle tych karm na midach, ja pierdziele przegrałem przez nich kilkanaście gier bo zrobili 0/11 na midzie a gdy gankowałem z topa/bota to zazwyczaj mider stał pod wieżą i się nie ruszał.

Opublikowano

Nie rozumiem, Karma zwykle bywała na midzie, tylko teraz zrobił się na nią Hype, każdy gracz Karmy wie że ona pasuje na Top'a, Mida i supporta. Dlatego uważam że nie jest to nowa meta, jedynie odkurzenie tego co jest dobre ale niedoceniane.

Opublikowano

Tak! Wszyscy zacznijmy chodzic karma na mida bo jakiś random z high elo zaczął nia grać! Yay! Ludzie, czy Wy macie własne mózgi? grajcie tym czym chcecie i jest fajne dla was, a nie bo jakiś typ na lcsach poszedł tu i tam. Jakby poszedł soraka ad topa też byś się zapytał czy nowa meta i opłaca się nia grać? bezsens ludzie. uzywajcie mózgów. pozdrawiam serdecznie. btw. karma już od dawien dawna chodziła na mida.

peace.

Opublikowano

grałem dziś na poziomie platyny na karme na midzie, w sumie spodziewałem się tego po lcsach. vs moja ori, przejebała linie. ale musiałem modlić się o ganki, inaczej by mnie zmiotła. mecz wygraliśmy, jednak w enemy teamie to karma miała najlepsze staty coś typu 16/3

Opublikowano

Ludzie są głupi :_: parę osób zobaczy, że on jest PRO KARMA i robi pente to od razu każdy będzie grał jak on LUDZIE ON JEST ZAWODOWYM GRACZEM on potrafi grać wszystkim a nie jak połowa ludzi kupi karme 5 minut temu i idzie nią na rankeda a nie zna jej skillów nawet i czuje się jak Bjergsen :_: poza tym Karma zawsze była grywalna na midzie/supp

Opublikowano

To jest bjerger, on potrafi zagrać każdą postacią na midzie. Nie rozumiem ludzi, którzy zobaczą postać na nowej linii i od razu NOWA META.

Chuj z metą, graj tym czym lubisz. 

Opublikowano

Zagralem jeden meczyk i moge smialo powiedziec, ze jest w miare okej farmi sie przyjemnie z Q. Ogromne dmg z samego Q a co dopiero powiedziec razem z ultem.

Trzeba troche ogarniac jej skille

Opublikowano

To teraz czekamy az zagra Renektonem na midzie i bedzie nowa Meta <3 

@Antywarn

Nie jest Oplacalna, sa lepsze picki. Nie polecam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Teraz będzie w co drugiej grze. Wszystko zawdzięczamy Bjergsenowi!

Karma jest mocną postacią, ale teoretycznie są lepsze od niej.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Myślę że są lepsze pick'i chociaż karma jest obecnie b.dobra.Moim zdaniem lepiej brać ją teraz na supp'a jej poke zabija ;O.

Opublikowano

Ale mi nowa meta.... Odkąd po reworku została doprowadzona na stanu użyteczności była grywana od czasu do czasu na midzie. Tak jak na topie supie w jungli.

Opublikowano

lamusy, jak na lcs zaczyna grac urgotem adc to też będziecie zakładać pojebane tematy? Jeden z lepszycz miderow zrobił pente, idiots kappa

Opublikowano

No dokładnie, ktoś zrobi pente na lcs'ach, bo zobaczą że się nafeedował to od razu wszyscy instalock na rankedach.

Była mocna, jest mocna i raczej będzie mocna.

8372383248.png
Opublikowano

Tak! Wszyscy zacznijmy chodzic karma na mida bo jakiś random z high elo zaczął nia grać! Yay! Ludzie, czy Wy macie własne mózgi? grajcie tym czym chcecie i jest fajne dla was, a nie bo jakiś typ na lcsach poszedł tu i tam. Jakby poszedł soraka ad topa też byś się zapytał czy nowa meta i opłaca się nia grać? bezsens ludzie. uzywajcie mózgów. pozdrawiam serdecznie. btw. karma już od dawien dawna chodziła na mida.

Prawie Ci sie udalo zabłysnąć :D rzeczywiscie,Bjergsen jest randomem xD

dsa

Opublikowano

Karma od razu po reworku była silną postacią. Ulti na 1 poziomie, a co za tym idzie ogromny dmg w early game, bardzo skuteczne ganki dzięki unieruchomieniu z W, dość dobra inicjacja dzięki potężnemu slow z R+Q i dobrze wspomaga w TF dzięki E. Generalnie jak kto zwykle bywa postać "nowo odkryta" na LCS jest zawsze częściej grana. Podsumowując - Karmą opłaca się iść na mida.

Opublikowano

Zazwyczaj jest tak że jak jakiś "Sławny Gracz" zagra dobrze postacią która tak naprawdę przez większość jest uważana za największe "Gówno" świata,robi się na nią niesamowity popyt.Potrafi utrudnić życie ta Karma. ;)

Opublikowano

Random xD?

@top

Na lcs grają pojebanymi pickami, przez nich później na rankdzie się trafiają podobni ;d

Opublikowano

czy wy kurwa wiecie co to meta?

meta się przez nią nie zmieni, gdyż pasuje do dzisiejszej mety, ONA NIE JEST METĄ  

ona pasuje do mety ale nią nie jest, i tak marnowanie potencjału mid lane

Opublikowano

karma zawsze miała duży dmg, tylko ostatnio popularni byli miderzy którzy ściagali przeciwnika na kombo w bardzo szybkim tempie.

Opublikowano

Co dziwnego w tym, że Karma wymiata na midzie? Jeśli potrafi się nią grać, to można samemu wycarryować grę. Jej Q+Mantra daje naprawdę niezłego kopa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...