Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 300zł

Swiift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sennheiser HD449 i Trust Starzz

Bardzo dobre słuchawki. Czysty dźwięk, podobno wygodne.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ten trust starzz niestety jest cienki. U mnie on działa słabiej od mikrofonu za 20zł.. nie wymagam wiele ale integra w mojej g45 jest albo fatalna albo coś nie halo z mikrem. Wgl. te mikro jest 'za duże', jak masz go zamiar używać to zainwestuj przy okazji w stand'a.

A możesz spróbować z zm mic 1, zbiera bdb opinie.

graphic.png
Opublikowano

Do starzza musisz ustawic sobie ustawic w jakims progranie opcje high quality lub high resp., nie wiem jak po polsku beda te opcje (1. to wysoka jakosc, 2. to cos wysoka odpowiedzialnosc), takie cos jest w ac z dodatkami niektorymi i goldwave czy jakos tak, i innych

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć dobrą jakość dźwięku to kup lepiej oddzielnie słuchawki i mikrofon. Za 100 zł możesz kupić bardzo dobry mikrofon a za 200 zł też bardzo dobre słuchawki (ostatnio siberia któraś wersja ma promocje i są za 100 zł). Tak Ci radzę zrobić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...